Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vila-seca activarà ben aviat el “vilamarket.cat”, el comerç on line del municipi

Aquest diumenge 15 de novembre se celebrarà una jornada motivacional pel sector comercial

Imatge d'arxiu d'una zona de restauració de La Pineda Platja Imatge d'arxiu d'una zona de restauració de La Pineda Platja ARXIU / INFOCAMP
Comerç Redacció Infocamp
Divendres, 13 Novembre 2020 23:31

L’Ajuntament de Vila-seca, a través de la regidoria de Comerç, posarà en servei ben aviat la plataforma “vilamarket.cat”, una eina a disposició dels comerciants per tal que puguin oferir les seves vendes a la població via on-line.

El comerç detallista en general i el de Vila-seca en particular està patint importants canvis provocats per la crisi de la pandèmia que han fet incrementar els hàbits de la venda on-line. Per això, l’Ajuntament de Vila-seca ha treballat en accions de suport al comerç local i ha impulsat la creació d’una plataforma de venda on-line que porta per nom “vilamarket.cat”.

A banda, l’Ajuntament ha organitzat per aquest diumenge 15 de novembre una jornada de motivació i reflexió adreçada al sector comercial del municipi. En aquesta jornada matinal que es realitzarà de forma virtual, es debatrà sobre la situació actual del comerç i es presentarà aquesta nova plataforma per vendre on-line.

Programa de la jornada

10.00 h. Motivació i vendes. Ponència a càrrec de Mònica Mendoza. Presentació de la ponent a càrrec de Juan Hervàs, president de l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de Vila-seca - La Pineda.

11.45 h. Vilamarket.cat, el centre comercial virtual de Vila-seca. Ponència a càrrec de Carlos Morillo. Presentació de la nova plataforma de vendes.

12.30 h. Presenteu-nos la vostra història de negoci. Espai de presentació dels negocis participants en la jornada.

Cal recordar que l’Ajuntament de Vila-seca impulsa aquesta jornada, la plataforma “vilamarket” i la seva implementació en base a l'objectiu de generar vendes on-line i offline i fomentar l’acostament de la ciutadania al comerç de Vila-seca. A la vegada, es pretén rrenar l’impacte negatiu de la Covid-19 en el comerç local i generar il·lusió i motivació per ajudar als comerciants a superar la crisi de la Covid-19.

Amb la creació d'aquesta plataforma virtual, el consistori volrRecuperar la confiança dels comerciants en les accions del govern municipal i potenciar el sentiment de pertinença i l’associacionisme entre els comerciants del municipi.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: