Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament de Constantí posa en marxa un curs d'aparadorisme per als comerços locals

Tots els comerços que vulguin participar d'aquest curs poden inscriure's, del 16 de novembre al 4 de desembre

Imatge d'arxiu de l'aparador d'un comerç de Constantí decorat per Nadal Imatge d'arxiu de l'aparador d'un comerç de Constantí decorat per Nadal AJUNTAMENT DE CONSTANTÍ
Comerç Redacció Infocamp
Diumenge, 15 Novembre 2020 14:31

Amb l'objectiu de promocionar i dinamitzar el comerç local i en el marc de les accions conjuntes de col·laboració entre l'Ajuntament de Constantí i la Unió de Botiguers, durant els propers dies es posarà en marxa un curs d'aparadorisme adreçat als comerços locals. Aquesta iniciativa serà extensiva a tots els comerços del municipi, encara que no estiguin adscrits a la Unió de Botiguers de Constantí.

Tenint en compte l'actual situació sanitària aquesta formació s'oferirà de manera individualitzada a cada establiment i anirà a càrrec d'una professional de l'estilisme i el disseny. La professora visitarà els comerços del municipi que vulguin participar d'aquest projecte i els assessorarà de manera individual adaptant-se a cada cas i a cada comerç.

El curs oferirà assessorament per a la decoració dels aparadors i dels comerços, tant per a la campanya de Nadal com també per a d'altres èpoques de l'any, treballant en una planificació anual i en aspectes com la distribució de l'espai, la il·luminació, els materials necessaris i el muntatge.

Tots els comerços del municipi que vulguin participar d'aquest curs han d'enviar un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., o bé trucar al 977 52 42 28, des del 16 de novembre fins al 4 de desembre.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: