Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les parades dels Mercats de Reus col·laboren amb el Gran Recapte del Banc dels Aliments

Els clients poden comprar un tiquet per 3 euros a les parades col·laboradores, identificades amb un cartell específic del Gran Recapte

La fruiteria Cal Pere ja va fer la setmana passada un donatiu de1.500 quilos de carabasses al Banc dels Aliments La fruiteria Cal Pere ja va fer la setmana passada un donatiu de1.500 quilos de carabasses al Banc dels Aliments BANC DELS ALIMENTS
Comerç Redacció Infocamp
Dimarts, 17 Novembre 2020 20:16

Els clients del Mercat Central i del Mercat del Carrilet poden col·laborar amb el Gran Recapte 2020 del Banc dels Aliments quan comprin a les parades aquesta setmana. Fer-ho és molt senzill, només cal comprar un tiquet per valor de 3 euros a les parades col·laboradores –identificades amb un cartell específic del Gran Recapte– al llarg d’aquesta setmana.

Gran Recapte Mercats de Reus

La resposta per part dels paradistes ha estat molt positiva: al Mercat del Carrilet hi ha 10 parades que col·laboren amb la iniciativa del Banc del Aliments i 25 parades ho fan al Mercat Central. Els vals es poden adquirir a qualsevol de les parades participants fins aquest dissabte, 21 de novembre.

Un cop finalitzada la campanya del Gran Recapte, cada parada informarà al Banc dels Aliments del crèdit disponible en funció dels tiquets de 3 euros que hagi venut, d’aquesta manera l’entitat podrà disposar d’aliments frescos i de qualitat.

Aquest any és el primer que el Gran Recapte arriba a les parades dels Mercats de Reus, en edicions anteriors només s’hi podia col·laborar amb la compra directa d’aliments en alguns supermercats de la ciutat. La col·laboració comprant un val a les parades dels mercats evita qualsevol risc i permet una participació activa dels mercats en aquesta acció solidària.

Cal Pere dona 1.500 quilos de carabasses al Banc dels Aliments

La setmana passada, Cal Pere, la coneguda fruiteria del Mercat Central de Reus, també va fer una donació de 1.500 quilos de carabassa al Banc dels Aliments de les Comarques de Tarragona. El propietari de la fruiteria, Pere Margalef, ha explicat que “les carabasses han estat exposades al públic en una plataforma del mercat per recollir fons a favor de la tasca d’Investigació Sanitària que porta a terme la Fundació Pere Virgili”.

Les carabasses tenen una dimensió gegantina, sobrepassant els 200 quilos cadascuna d’elles. Margalef diu que s’ha aconseguit un doble acte solidari, “un cop recollits els fons per a la Fundació Pere Virgili, ara podem seguir sent solidaris entregant les carabasses al Banc dels Aliments”. El cap de setmana passat, la fruiteria va fraccionar i condicionar les carabasses i les van entregar al Banc dels Aliments.

El president del Banc dels Aliments de les Comarques de Tarragona, Eusebio Alonso va agrair i va explicar que “el Banc dels Aliments les posarem a disposició de las persones més necessitades del territori”. “És un exemple a seguir”, ha dit Alonso, que ha recordat que “el Banc dels Aliments tractem sempre d’evitar el malbaratament, ajudant als més vulnerables”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: