Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reus enceta la nova campanya de dinamització, "Reus per tu"

La campanya promociona el comerç i els serveis, la restauració i l’hostaleria, i la visita als espais turístics i culturals de la ciutat

Presentació de la campanya "Reus per tu" Presentació de la campanya "Reus per tu" REUS.CAT
Comerç Redacció Infocamp
Divendres, 19 Febrer 2021 08:00

La regidoria Reus Promoció de l'Ajuntament de Reus, a través de l’Agència Reus Promoció, inicia la nova campanya "Reus per tu" per donar suport i promocionar el comerç i els serveis, la restauració i l’hostaleria, i la visita als espais turístics i culturals de la ciutat, com el Gaudí Centre i l’Estació Enològica.

La nova campanya té com a objectiu donar visibilitat i suport a aquests sectors afectats molt directament per les mesures de restricció adoptades a causa de la pandèmia de la Covid-19 i segueix la línia comunicativa iniciada el passat mes d’octubre amb les campanyes "Cuinem per tu" i "Regala’t experiències de benestar" en el moment en què els establiments de restauració i hostaleria, i d’estètica i benestar es van veure obligats a tancar temporalment.

En resum, "Reus per tu" és una campanya de sensibilització i promoció orientada principalment a la ciutadania de Reus, així com de la comarca, sempre atenent a les mesures de restricció de mobilitat actuals.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: