Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Valls arrenca la nova campanya comercial "Troba Troba"

La iniciativa està dirigida a infants, que hauran de localitzar l’objecte intrús a cada establiment comercial

El regidor de Comerç i Turisme, Òscar Peris, i la presidenta de Comerç de Valls, Rosa Baseda, mostren el cartell de la nova campanya dirigida als finants El regidor de Comerç i Turisme, Òscar Peris, i la presidenta de Comerç de Valls, Rosa Baseda, mostren el cartell de la nova campanya dirigida als finants AJUNTAMENT DE VALLS
Comerç Redacció Infocamp
Dimecres, 13 Octubre 2021 21:45

Aquest dimecres, 13 d’octubre, ha començat a Valls la campanya "Troba Troba", es tracta d’una iniciativa impulsada per Comerç de Valls amb el suport de la Regidoria de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Valls. La iniciativa està dirigida a nens i nenes fins a 12 anys i finalitza el 27 d’octubre.

Els infants que hi participin han de trobar l'objecte intrús dins dels establiments comercials que formen part de la campanya, és a dir, aquell objecte que no pertany a la seva botiga ja que no es ven a l'establiment ni tampoc està integrat a la decoració del local.

Un total de 34 establiments formen part la campanya comercial, els quals tenen un cartell identificatiu a la porta i on es trobarà el full per participar. Els nens i nenes hauran de trobar a dins dels establiments els objectes intrusos, apuntar-lo al full de la campanya i quan estigui tot emplenat s’ha d’entregar en qualsevol botiga adherida a la iniciativa.

Posteriorment es farà un sorteig entre tots els infants que hi hagin participat, els regals són cistelles de productes dels mateixos establiments que formen part de la campanya comercial.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: