Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Veritas, el nou operador del Mercat Central de Reus, obrirà el 16 de maig

La nova botiga de la cadena de supermercats ecològics ocuparà una zona interior del mercat i una zona exterior, que consta de dues terrasses

Espai interior de la botiga de Veritas, al Mercat Central de Reus Espai interior de la botiga de Veritas, al Mercat Central de Reus REUS.CAT
Comerç Redacció Infocamp
Dimarts, 07 Mai 2024 21:31

Aquest mes de maig obre la botiga de Veritas al Mercat Central de Reus, situada a la part est de la façana principal. D'aquesta manera, es posa en marxa la primera fase del nou accés en el procés de transformació comercial de l’equipament. La nova botiga de la cadena de supermercats ecològics es va adjudicar l’agost passat i obrirà al públic a partir del dijous 16 de maig.

El nou espai de Veritas ocuparà una zona interior del mercat, de 386 m2, i una zona exterior, de 124 m2, que consta de dues terrasses –una completament exterior de 62 m2 i una altra semicoberta de les mateixes dimensions. La zona de degustació obrirà d’aquí a poques setmanes.

La distribució del nou espai permet que els clients circulin entre la zona de venda en format d'autoservei i la zona de cafeteria i degustació. L'espai s'integrarà amb l'interior del mercat, amb un tancament perimetral transparent. Tota l’àrea tindrà un horari d’obertura més ampli que l’actual del mercat, de 9:00 a 21:00 h de dilluns a dissabte.

Productes ecològics i de proximitat

Veritas torna a tenir botiga a Reus amb una aposta decidida pel producte de proximitat. Dins del projecte fulla verda, una part de les verdures que s’exposaran diàriament al punt de venda, són prèviament collides a les 7h del matí per agricultors de Benifallet, i a més, la botiga comptarà amb productes procedents de poblacions com Mont-roig del Camp, la Torre de l’Espanyol, Camarles, i la Riera de Gaià, entre d’altres. Tota l'oferta de productes alimentaris de Veritas té certificació ecològica, és sostenible i socialment justa.

Com a campanya de llançament, Veritas oferirà un 10% de descompte per a totes les compres superiors a 5 euros fetes en els dies 16, 17 i 18 de maig, que es complementaran amb altres promocions i degustacions durants els primers dies d’obertura. Els clients del supermercat ecològic gaudiran d’una hora d’aparcament gratuït a qualsevol pàrquing de la xarxa municipal de Reus, com també ofereix el Mercat Central.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: