Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Vendrell farà un reconeixement de l’emprenedoria a la Nit de la Xarxa

El proper divendres 19 de gener és dura a terme una entrega de premis per reconèixer l’esforç de les empreses del territori

Imatge de la presentació de la III Nit de la Xarxa Imatge de la presentació de la III Nit de la Xarxa CEDIDA
Empreses Redacció Infocamp
Divendres, 12 Gener 2018 09:42

La Xarxa Emprenedora del Vendrell aposta pel reconeixement de les empreses que diàriament estan creixent i creant ocupació al territori i que porten el nom del Vendrell i el Baix Penedès més enllà de la comarca. Per això, aquest divendres 19 de gener, a les 19:30 h, als Cellers Avgustus Forvm, se celebra la tercera edició de la Nit de la Xarxa.

Durant la jornada es lliuraran els Guardons Benjamí, que tenen com a objectiu reconèixer aquelles iniciatives d’empreses i entitats del territori que hi hagin excel·lit durant el 2017. Els Guardons Benjamí 2017 comptaran amb categories renovades: una categoria a l’excel•lència turística, una a la Iniciativa ecològica i de proximitat i una altra a la Innovació Empresarial. Les empreses guardonades rebran el premi Benjamí, una peça escultòrica de la ceramista Roser Oter.

Durant la vetllada també es realitzarà la conferència ‘La revolució dels consumidors’, a càrrec d’Albert Pàmies, econòmica, consultor, conferenciant i professor de la Universitat Rovira i Virgili.

Les inscripcions per al sopar de la III Nit de la Xarxa es poden fer a l’espai empresarial Eina, trucant al 900 33 88 33 o al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: