Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El COAATT recorda la suspensió de les obres en edificis existents que comportin contacte amb els veïns

Les obres de construcció poden reprendre l’activitat a partir d’aquest 14 d’abril

Imatge de recurs d'un edifici en construcció Imatge de recurs d'un edifici en construcció CEDIDA
Empreses Redacció Infocamp
Dimarts, 14 abril 2020 15:06

Davant les comunicacions sobre la possibilitat de reprendre les obres de construcció, a partir del dia 14 d’abril de 2020, el Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Tarragona (COAATT) recorda que l’Ordre SND/340/2020, de 12 d’abril, preveu la suspensió de determinades activitats relacionades amb obres d’intervenció en edificis ja existents en les quals hi hagi risc de contagi per Covid-19 per a persones no relacionades amb dita activitat.

En aquest sentit, doncs, s’han de suspendre totes les obres que suposin una intervenció en un edifici ja existent i en les quals pugui haver contacte amb persones alienes a l’activitat de construcció. Tot i això, s’exceptuen les obres que no suposin interferència amb les persones no relacionades amb aquesta activitat, de la mateixa manera que també queden exceptuats els treballs i obres de reparacions urgents d’instal·lacions i avaries, així com treballs de vigilància.

El COAATT també recorda que per les obres noves o sobre les ja existents s’ha de mantenir sempre la seguretat indicada i que es puguin sectoritzar. I, davant el dubte de compliment de la citada normativa, es recomana tancar les obres.

Igualment, també es poden consultar els aclariments del Consell de Col·legis d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Catalunya; les recomanacions del Consell General de l’Arquitectura Tècnica d’Espanya; els aclariments que fan des de Protecció Civil o bé la Guia pràctica sobre ‘Buenas prácticas en los centros de trabajo’.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: