Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona Impulsa obre la convocatòria d’ajuts a noves empreses

S’hi podran acollir societats i autònoms que hagin iniciat la seva activitat entre maig de 2022 i abril de 2023

Tarragona Impulsa obre la convocatòria d'ajuts a noves empreses Tarragona Impulsa obre la convocatòria d'ajuts a noves empreses TARRAGONA IMPULSA
Empreses Redacció Infocamp
Dimarts, 15 Agost 2023 10:00

L’Ajuntament, a través de Tarragona Impulsa, ha obert la convocatòria d’ajuts a noves empreses, en què es podran acollir les societats que hagin començat la seva activitat entre l’1 de maig de 2022 i el 30 d’abril de 2023. Es tracta d’una subvenció de fins a 5.000 euros, que es calcularà segons la puntuació obtinguda.

Les empreses que vulguin optar a aquestes ajudes poden presentar la sol·licitud fins al 12 de setembre a les 15 h, hora en què finalitza el termini establert. Aquestes s’han d’enviar telemàticament a través de la web de l’Ajuntament.

Els candidats a aquest ajut són autònoms i autònomes, Societats Limitades (SL), Societats Laborals, Societats Cooperatives (SCCL) i Societats Civils Particulars (SCP). L’Ajuntament destina a aquesta convocatòria 55.000 euros en total.

Es pot accedir a tota la informació sobre l’ajut així com al formulari de sol·licitud a través d’aquest enllaç.

Criteris de puntuació

Hi ha diversos criteris de puntuació que marquen la quantitat d’ajut assolida (5.000 euros com a màxim). S’atorgaran fins 5 punts per a la valoració de projecte, fins a 5 punts més per la generació d’ocupació i fins a 5 nous punts per a la pertinença a col·lectius d’especial vulnerabilitat.

A més, es donaran fins a 6 punts en funció de l’espai on es desenvolupi l’activitat i, per últim, es valorarà amb un màxim de 2 punts el fet d’haver estat d’usuari dels serveis d’emprenedoria de l’Ajuntament (Tarragona Impulsa).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: