Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

REDESSA finalitza les obres d'adequació del nou edifici "Innovació" al Campus Bellisens de Reus

T-Systems ocuparà els 1.300 m2 d'aquest centre d'empreses, que donarà resposta a l'increment de la plantilla, que se situa al voltant de 500 professionals

L'alcalessa de Reus, Sandra Guaita, ha visitat el nou edifici que acollirà REDESSA Innovació L'alcalessa de Reus, Sandra Guaita, ha visitat el nou edifici que acollirà REDESSA Innovació REDESSA
Empreses Redacció Infocamp
Dimecres, 24 abril 2024 20:44

L'empresa municipal REDESSA ha finalitzat les obres d'adequació del que serà el seu quart centre d'empreses, l'edifici de "REDESSA Innovació". Aquesta actuació, a càrrec de l'empresa Eiffage Energia, SLU ha tingut un pressupost de 900.000 e i és el primer pas per a la instal·lació de la seu corporativa de T-Systems en aquest espai. A partir d'ara, la multinacional alemanya assumirà els treballs finals per acabar d'adaptar les instal·lacions a les seves necessitats.

REDESSA Innovació està ubicat a l'edifici annex a Eurecat, situat al Campus Bellissens de Reus. L'edificació consta de tres plantes que sumen 1.300 m2 útils i té un disseny molt funcional, amb un elevat percentatge d'espais col·laboratius, destinats a trobades i reunions entre treballadors per fomentar el treball en equip i per projectes. Igual que la resta d'edificis de REDESSA, oferirà als nous usuaris un servei integral que inclou el manteniment de les instal·lacions o la videovigilància, entre d'altres, per tal que l'empresa només s'ocupi de la seva activitat.

En el transcurs d'una visita a l'edifici, l'alcaldessa de Reus, Sandra Guaita, ha dit que "la posada en marxa del centre d'empreses de REDESSA Innovació és un pas més per continuar donant resposta a les necessitats de les empreses tecnològiques que arriben a la nostra ciutat". Guaita ha recordat que Reus és la segona ciutat TIC de Catalunya pel que fa a ocupació de perfils tecnològics i "des de l'Ajuntament de Reus treballem per reforçar aquest posicionament i dotar-lo de cada cop més serveis i recursos per continuar creixent", ha afegit.

REDESSA Innovació és el quart centre de negocis de l'empresa municipal, que aquest any celebra 30 anys d'activitat i que gestiona també els centres de REDESSA Viver, al Camí de Valls, i de REDESSA Tecno i Cepid al Parc Tecnològic i d'Innovació del Tecnoparc.

Per la seva banda, el regidor de Promoció Econòmica, Innovació i Coneixement i conseller delegat de REDESSA, Josep Baiges, ha assegurat que "seguirem treballant per atreure empreses i potenciar REDESSA com a agent catalitzador de l'activitat econòmica a la nostra ciutat. Amb aquest nou edifici, REDESSA ja gestiona 23.000 m2, amb una mitjana d'ocupació que se situa per sobre del 90%". Baiges ha destacat que aquestes instal·lacions acullen actualment 150 empreses i al voltant dels 1.500 professionals, la meitat dels quals, dedicats al sector tecnològic. Per això, el regidor considera que "és fonamental seguir apostant per oferir nous espais com REDESSA Innovació per a atreure noves empreses vinculades a sectors estratègics per la ciutat com la tecnologia, la innovació o la nutrició".

El trasllat de T-Systems a REDESSA Innovació està previst que es dugui a terme durant l'últim quadrimestre de l'any.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: