Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Institut Pere Martell de Tarragona acull els XI Premis AEST

Jairo Abad del CFGM de Manteniment Electromecànic i Daniel José Salcedo del CFGS de Mecatrònica Industrial han estat els guanyadors

Jairo Abad del CFGM de Manteniment Electromecànic i Daniel José Salcedo del CFGS de Mecatrònica Industrial han estat els guanyadors Jairo Abad del CFGM de Manteniment Electromecànic i Daniel José Salcedo del CFGS de Mecatrònica Industrial han estat els guanyadors INSTITUT PERE MARTELL
Ensenyament Redacció Infocamp
Dimarts, 27 Octubre 2020 07:51

L’Institut Pere Martell, una vegada més, ha estat l’escenari de l’11a edició dels Premis AEST. Aquests guardons, que atorga l’Associació d’Empreses de Serveis de Tarragona, són un reconeixement als millors expedients acadèmics i professionals a l’alumnat de CFGS Mecatrònica Industrial i CFGM Manteniment electromecànic i, per altra banda, pretenen donar difusió a aquests tipus d’ensenyaments industrials.

En aquesta ocasió ha estat Jairo Abad el guanyador del certamen en la modalitat del CFGM Manteniment electromecànic i el finalista, Agustín Arenas. Pel que fa al CFGS de Mecatrònica Industrial, el guanyador ha estat Daniel José Salcedo i el finalista José Fernando Carrillo.

Aquest acte, adaptat per a donar compliment a les recomanacions sanitàries, ha estat inaugurat pel director de l'Institut Pere Martell, Àngel L. Miguel, hi han assistit Javier Almandoz, president de l'AEST i director de Grupo Masa, Xavier García, vicepresident i tresorer de l’AEST, i Miguel Angel Rodríguez, expresident de l’AEST.

Posteriorment s’han dut a terme xerrades a càrrec dels membres de l’AEST. En aquest sentit, s’ha realitzat una ponència a càrrec de Javier Almandoz, president de l’AEST, per explicar el paper de l’AEST en el sector. També ha tingut lloc una xerrada a càrrec de Miguel Angel Rodríguez, vicepresident de l’AEST, per explicar 'Què són els premis AEST?' i la importància d’aquests premis.

Més enllà d’aquest certamen, la col·laboració entre l’Institut Pere Martell i l’AEST es produeix des de fa ja uns quants anys. Des del 2009 l’Institut Pere Martell és un dels centres pioners a Catalunya en implantar la modalitat de formació en alternança i dual entre el centre educatiu i l’empresa. D’aquesta manera els alumnes poden compaginar els estudis amb una feina de qualitat relacionada amb la seva especialitat.

El treball i l’esforç conjunt d’aquestes dues entitats pretén donar resposta a les necessitats de les persones i de les empreses del territori a través del model de l’FP. D’aquesta manera es pretén impulsar una nova cultura empresarial i garantir l’existència de persones qualificades al sector professional de la Instal·lació i el Manteniment per tal de millorar la competitivitat de les empreses.

El director de l'Institut Pere Martell, Àngel L. Miguel, destaca el gran compromís continu i permanent de l’AEST amb la formació professional. Així mateix, remarca la importància d’aquesta col·laboració entre el sector empresarial i la formació professional per la qualificació de l’alumnat, de la qual l’Associació d’Empreses de Serveis de Tarragona n’és un bon exemple, sobretot, si tenim en compte que en la formació professional dual les empreses s’erigeixen com a lloc de formació dels futurs i futures professionals que han de fer competitives les empreses del nostre país.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: