Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Famílies per a la Revolta Educativa demana no portar els infants a l'escola davant de l'elevada transmissió del virus

L'associació reclama una aturada temporal de l'activitat lectiva i replanificar la presencialitat amb més mitjans

Imatge d'una renglera de bates penjades al penjador d'una escola, amb totes les cadires de l'aula cap per avall en primer pla Imatge d'una renglera de bates penjades al penjador d'una escola, amb totes les cadires de l'aula cap per avall en primer pla GEMMA SÁNCHEZ / ACN
Ensenyament ACN
Diumenge, 01 Novembre 2020 14:21

L'associació de Famílies per a la Revolta Educativa fa una crida a aturar l'activitat lectiva de forma temporal davant de l'elevada transmissió comunitària del coronavirus que hi ha actualment, i que ha portat el Govern a aplicar restriccions socials en els darrers dies.

Per això, l'associació demana a les famílies que no portin els infants als centres i, també, insta els docents i altres treballadors a mobilitzar-se i als sindicats, a liderar la protesta "en forma de vaga unitària", recullen en un comunicat.

L'organització demana una aturada temporal, mentre el risc de rebrot sigui molt elevat, i que serveixi per replanificar la presencialitat als centres amb més mesures de seguretat, personal i mitjans.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: