Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Nervis, il·lusió i piquets de vaga en el primer dia d'escola per a 116.000 alumnes de la demarcació

Recula el nombre d'alumnes a infantil i primària mentre que s'incrementa a batxillerats i cicles superiors

Un piquet informatiu dels sindicats USTEC i CGT, convocants de la vaga de mestres, a l'entrada de familiars i alumnes a l'escola Consol Ferré d'Amposta, el primer dia de classe Un piquet informatiu dels sindicats USTEC i CGT, convocants de la vaga de mestres, a l'entrada de familiars i alumnes a l'escola Consol Ferré d'Amposta, el primer dia de classe JORDI MARSAL / ACN
Ensenyament ACN
Dimecres, 06 Setembre 2023 13:15

El curs escolar ha començat per a uns 116.000 alumnes dels cicles d'infantil, primària i secundària del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre amb els nervis i la il·lusió del retorn a classe. Són menys estudiants que el curs passat. Al Camp de Tarragona, amb 88.744 matriculats, la baixada es nota en els cicles d'infantil, primària i secundària obligatòria.

A les Terres de l'Ebre, amb 27.234 alumnes, el descens es focalitza a infantil i primària. Als dos territoris, per contra, incrementen els de batxillerat i cicles formatius. En el cas ebrenc, també pugen els de secundària obligatòria. L'inici de curs, a més, ha estat marcat per la vaga de mestres convocada per USTEC i CGT, amb piquets informatius a les portes dels centres.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: