Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Festa del Dibuix torna a omplir la plaça Corsini de Tarragona

L'Escola d’Art i Disseny de la Diputació ha organitzat tallers i activitats oberts a la ciutadania, en el marc de la celebració del "Big Draw"

L'Escola d’Art i Disseny de la Diputació ha organitzat tallers i activitats oberts a la ciutadania, en el marc de la celebració del "Big Draw" L'Escola d’Art i Disseny de la Diputació ha organitzat tallers i activitats oberts a la ciutadania, en el marc de la celebració del "Big Draw" DIPTA.CAT
Ensenyament Redacció Infocamp
Dimecres, 08 Novembre 2023 21:27

L’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona ha tornat a sortir al carrer aquest dimecres per acostar el dibuix a la ciutadania, en el marc de la celebració de l'esdeveniment mundial "Big Draw". La plaça Corsini de Tarragona s’ha omplert de tallers i activitats que s’han organitzat des del centre d’educació artística, i que han aplegat la comunitat educativa així com públic interessat de totes les edats. El diputat delegat de Promoció Social i Cultural de la Diputació de Tarragona, Óscar Sánchez, ha assistit a la jornada.

Fer un dibuix animat en 360º, confeccionar peces de joieria amb fils i filferro, dibuixar amb els 5 sentits o fusionar la pintura amb la música són algunes de les activitats impulsades per cadascun dels cicles formatius de grau superior en Art i Disseny que s’imparteixen al centre.

En total s’han programat 6 tallers:Animació: Turnaround animat de 360 graus; Interactiva: Taller de pictionari amb tauleta gràfica; Pintura: Taller de pintura connectada a la música; Joieria: Taller de joieria amb fils i filferro; Il·lustració: Taller de dibuix amb els 5 sentits; i Gràfica Publicitària: Dibuixar amb paraules.

El "Big Draw" és un esdeveniment mundial que promou el dibuix com a eina per a l’educació, l'expressió i la creació. Enguany s’ha centrat en el lema 'Drawing with Senses' (dibuixant amb els sentits) i ens convida a explorar com processem el món i com interioritzem les experiències a través del sentits. És el 7è any que l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Tarragona s'hi ha sumat, amb la col·laboració del Mercat Central de Tarragona i Espimsa.

Al llarg de la jornada Big Draw l’alumnat del cicle formatiu de grau superior de Fotografia ha realitzat un reportatge fotogràfic per la Plaça. Durant la cita els participants han pogut gaudir de la proposta musical del DJ Alexandre Bonanit amb el seu projecte "Cara B gira el món i gira el plat" 100% vinil que consisteix en punxar les cares B dels seus singles favorits.

L’EADT

L’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona ofereix formació artística de qualitat que garanteix la qualificació dels futurs professionals de les arts plàstiques i el disseny. Actualment s’hi poden cursar set cicles formatius de grau superior: Gràfica Interactiva, Animació, Gràfica Publicitària, Il·lustració, Fotografia, Arts aplicades al mur i Joieria artística.

El centre també ofereix diversos cursos monogràfics (com ceràmica, gravat o dibuix artístic) i un curs de preparació per accedir als estudis, en el marc d’una comunitat educativa activa, un equip docent format per professionals de prestigi i equipaments i recursos de primer nivell.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: