Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Pepa Plana i els Amics de les Arts, plats forts de la nova temporada teatral de Valls

Clara Segura i Tomeu Penya, altres de les propostes més destacades

Imatge del grup musical Amics de les Arts. Imatge del grup musical Amics de les Arts.
Espectacles Redacció Infocamp
Dimarts, 17 Gener 2017 12:35

La propera temporada dels Teatres de Valls compta amb la pre-estrena del nou treball dels Amics de les Arts, el concert de Tomeu Penya i les actuacions de la pallassa vallenca Pepa Plana i la guardonada actriu Clara Segura. Les entrades de tots els espectacles es podran comprar a partir del 6 de febrer a les 12h.

Valls podrà escoltar el divendres 21 d’abril al Centre Cultural, abans que ninguna ciutat, la pre-estrena del nou disc dels Amics de les Arts, el qual l’han enregistrat amb la companyia de l’escocès Tony Doogan. La música també passarà per Tomeu Penya el dissabte 18 de març al Teatre Principal. El cantant mallorquí presenta un nou espectacle ple de bones cançons i gran dosis d’humors, on no faltaran els seus gran èxits de sempre.

El centenari coliseu vallenc viurà dissabte 22 d’abril un dels monòlegs més punyents dels últims temps, ‘Conillet’. Clara Segura, que ha rebut el Premi de la Crítica a la millor actriu principal i el Premi Butaca, farà gaudir els espectadors amb l’estrès de la rutina que sobreviu al seu present removent el seu passat per fer-hi les paus i poder viure el futur amb dignitat. La temporada teatral per a adults es completa dissabte 29 d’abril amb ‘Els tres aniversaris’ de Rebekka Kricheldorf, en la primera coproducció teatral del triangle Tarragona-Reus-Valls. Els personatges d’aquests muntatge es submergeixen en el dolor de veure’s fracassats en el terreny personal i social.

Espectacle Clown en majúscules

La pallassa més internacional, Pepa plana, torna a la seva vila natal dissabte 4 de març al Teatre Principal amb ‘Paradís Pintat’. La nova producció estrenada al Festival Grec de Barcelona és un espectacle que ens connectarà amb la cara més tràgica del món actual, emmirallant l’espectador per a que es vegi reflectit.

L’altre escenari per al clown serà l’espai associat de la companyia ‘Passabarret’ instal·lat als jardins de Casa Fèlix, on Los Excéntricos actuaran amb una selecció dels millors esquetxos el 20 de maig. Marceline, Sylvestre i Zaza han renovat la figura del clown amb una poètic d’arrel superrealista que busca l’equilibri entre modernitat i el classicisme provocant un allau de rialles. 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: