Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La música, principal atractiu de la temporada hivern-primavera del Convent de les Arts d’Alcover

L’escola de l’espectador i la promoció ‘CA jove!’ principals novetats d’enguany

Imatge del cartell de la comèdia 'Les dones sàvies' d'Enric Cambray i Ricard Farré Imatge del cartell de la comèdia 'Les dones sàvies' d'Enric Cambray i Ricard Farré CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 20 Gener 2017 11:21

La música és el principal atractiu de la temporada hivern-primavera del Convent de les Arts d’Alcover. El Cor Jove de l’Orfeó Català donarà el tret de sortida, el qual ens proposa un viatge a diversos indrets del món amb ‘Postals & Souvenirs’ el 19 de febrer a les 19h. El 9 d’abril a les 19:30h, el vila-secà Cor de Cambra Femení Scherzo portarà a terme ‘Mosaic de Músiques’, un concert de caire espiritual amb obres de Guinovart i Toldrà, entre d’altres. A més, el conjunt de flautes de bec Windu Quartet presentarà el seu concert ‘Under Construction’ el 21 de maig a les 19h, una sorprenent proposta en diversos àmbits de la posada en escena.

La programació també contarà amb el teatre amb dues propostes ben diferenciades. La dansa i el playback es fusionen en la brillant interpretació de Roberto G. Alonso en l’obra ‘A mi no me escribió Tennessee Williams’, èxit de la crítica de la FiraTàrrega 2016; la cita serà el 26 de maig a les 19h. La segona de les propostes es tracta de la comèdia d’Enric Cambray i Ricard Farré: ‘Les dones sàvies’, una versió magistral del clàssic de Molière adaptada per tan sols dos actors que es podrà veure el 7 de maig a les 19h.

Principals novetats

Aquest 2017 compta amb importants novetats: per una banda, es posa en marxa l’escola de l’espectador amb diferents activitats al voltant dels espectacles i destinades a diversos col·lectius. Es realitzaran masterclass, xerrades i col·loquis amb directors i artistes, que es duran a terme tan a escoles i instituts com al mateix Convent.

Per l’altra, les persones fins a 25 anys disposaran d’entrades per les propostes de teatre i música al preu de cinc euros amb la compra a taquilla. Aquesta iniciativa, que pretén facilitar l’accés als espectacles cultural als joves del territori, s’ha batejat amb el nom de ‘CA jove!’.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: