Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

‘La Fortuna de Sílvia’ s’estrena al Teatre Fortuny

L’obra de Josep Maria de Segarra serà a les 21h aquest dimarts 31 de gener

Imatge de l'obra teatral 'La Fortuna de Sílvia' Imatge de l'obra teatral 'La Fortuna de Sílvia' CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dimarts, 31 Gener 2017 09:48

‘La Fortuna de Sílvia’ de Josep Maria de Segarra arriba aquest dimarts 31 de gener a les 21h al Teatre Fortuny de Reus com a primer espectacle teatral de la nova temporada. Es tracta d’una producció del Teatre Nacional de Catalunya i Teatres en Xarxa amb direcció de Jordi Prat i Coll i un repartiment que inclou Anna Alarcón, Muntsa Alcañiz, Albert Baró, Laura Conejero, Berta Giraut i Pep Munné.

En una ciutat europea de 1935 a 1945, Sílvia, una mare vídua i els seus dos fills, es veuen condicionats  per una guerra que resulta determinat a l’hora d’abordar la seva felicitat i l’acceptació del propi destí davant d’una societat que foment la hipocresia. Un espectacle que presenta Europa i els trasbalsos de la Segona Guerra Mundial, a través dels ulls d’una dona capaç de preservar la seva fortuna privilegiada, malgrat els cops que li esperen del destí i les humiliacions amb què es veurà castigada per la pobresa. Sens dubte un dels personatges més excepcionals i memorables de la literatura dramàtica catalana, pel seu enfrontament amb els grans dilemes que pesaran sobre la reinvenció del vell continent. 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: