Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

‘Dios. La Comedia’, al Teatre Auditori de Riudoms

Es tracta d’una comèdia a càrrec d’Eugenia González de la Rosa i que es representarà demà dissabte, a les 20:00h / Les entrades estan disponibles a un preu de 12 i 14€

Imatge promocional de l'espectacle 'Dios. La comedia', protagonitzada per Eugenia González de la Rosa Imatge promocional de l'espectacle 'Dios. La comedia', protagonitzada per Eugenia González de la Rosa CEDIDA / REUS DIGITAL
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 01 Febrer 2019 11:33

Arriba aquest dissabte al Teatre Auditori Casal Riudomenc una comèdia metafísica i gamberra ‘Dios. La Comedia’. L’obra dirigida i protagonitzada per Eugenia González de la Rosa ens explica la història d’una dona qui pateix una fuita d’aigua cosa que la porta a pensar en el suïcidi i qüestionar-se el sentit de la vida.

Un viatge còmic a les profunditats de la teologia, la filosofia, l’antropologia, els últims descobriments de la neuroteologia i els ritmes calents i saborosos del mambo.

‘Dios. La Comédia’, s’estrenarà demà a les 20:00h al Teatre Auditori de Riudoms. Les entrades estan disponibles a taquilla i en aquest enllaç, a un preu de 10€ anticipada i 14€ a taquilla a la Zona A, i a un preu de 8€ anticipada i 12€ a taquilla a la Zona B.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: