Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Rei Carnestoltes i el seu sèquit arribaran a Cambrils reproduint un ple municipal en clau satírica

Serà el pròxim divendres, 1 de març, a partir de les 19:30 h, al saló de plenaris de l’Ajuntament cambrilenc

Edició del 2016 del Carnaval de Cambrils Edició del 2016 del Carnaval de Cambrils CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dimarts, 26 Febrer 2019 10:37

El Rei Carnestoltes arribarà a Cambrils aquest divendres, 1 de març, a les 19:30 hores, irrompent a la sala de plens de l’Ajuntament, on prendrà possessió del seu efímer mandat i convidarà a la ciutadania a gaudir de la disbauxa i la transgressió carnavalesca. Juntament amb el seu sèquit, reproduiran un particular plenari municipal en clau satírica, tractant temes de l’actualitat política local i nacional i, fins i tot, imitant a personatges polítics i socials de Cambrils.

Els actors i actrius de l’associació Nit d’Artistes de Cambrils (NAC) seran els encarregats d’encarnar aquests particulars personatges. L’espectacle, que comptarà també amb la projecció de vídeos, ja s’està projectant a les xarxes socials, on s’alerta d’un suposat ‘Komando Carnestoltes’.

De la presa de possessió a l’enterrament de la sardina

La presa de possessió, el mateix divendres, 1 de març, serà el primer acte del programa de Carnaval de Cambrils, organitzat per la NAC i el Departament de Festes de l’Ajuntament de Cambrils, el qual continuarà dissabte a les 18 h amb la tradicional rua de Carnaval. El recorregut començarà al passeig Albert i comptarà amb la participació d’una quinzena de carrosses. La festa de dissabte s’allargarà amb un concert del dj DéJàvu l’Ateneu Juvenil.

L’endemà diumenge, 3 de març, a les 12:30 h, hi haurà el carnaval infantil. Les inscripcions començaran a les 12 h i, com sempre, hi haurà premis per a les millors disfresses. L’últim acte serà la vetlla i l’enterrament de la sardina, que es portarà a terme el dimarts, 5 de març, al Centre Cultural i Ocupacional de Cambrils.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: