Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’espectacle Nit de carnaval exhaureix les entrades al Teatre el Magatzem

En ell intervindran les comparses Los Malotes, el cantautónomo tarragoní Oscárboles, i la Xirigota ‘Pa lo quemos quedao’ / Es presentarà aquest divendres, a les 21:00h

Imatge promocional de l'espectacle 'Nit de Carnaval' Imatge promocional de l'espectacle 'Nit de Carnaval' TEATRE EL MAGATZEM
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 01 Març 2019 10:17

L’espectacle Nit de Carnaval que es realitzarà aquest divendres al Teatre el Magatzem de Tarragona, a les 21:00h, ja compta amb el cartell d’entrades exhaurides. En ell s’hi presentarà el repertori típic de les agrupacions gaditanes a més de Pasodobles i cuplés de Carnaval amb l’ànim de fer reflexionar a l’espectador sobre temes d’actualitat, tirant d’una fina ironia.

Intervindrà la Xirigota ‘Pa lo quemos quedao’ que tractarà la relació de la tercera edat amb les noves tecnologies, amb una actuació fresca i d’humor.

A més hi haurà una col·laboració del cantautónomo tarragoní, Oscárboles qui defineix el seu gènere com a "tragicomèdia líricocuentista", contes surrealistes que segur que no deixaran indiferent a ningú amb la seva crítica social.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: