Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Gran Rua de Carnaval de l’Arboç acollirà a més de 3.500 persones

Aquesta es realitzarà diumenge dia 3 i comptarà amb 33 carrosses i 6 comparses

Imatge d'arxiu del Carnaval de l'Arboç el passat any Imatge d'arxiu del Carnaval de l'Arboç el passat any AJUNTAMENT DE L'ARBOÇ
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 28 Febrer 2019 10:36

L’Arboç, una de les grans rues de Carnaval del Penedès, ja es prepara per a la gran desfilada d’aquest diumenge dia 3, a les 12:00h.

La rua de l’Arboç estarà plena, ja que ha cobert totes les places disponibles per a carrosses i comparses vingudes d’arreu del Penedès i encapçalades per la carrossa del Rei Carnestoltes.

La festa s’iniciarà a l’antic Camp de Futbol Municipal amb la participació de 33 carrosses i 6 comparses. L’Ajuntament estima que desfilaran més de 3.500 persones pels carrers de la vida, i una gran afluència de públic.

Recorregut de la rua

La rua recorrerà els principals carrers de la vila:

l’avinguda M. Cinto Verdaguer, el carrer Rafael de Casanova, el carrer Masdovelles, el carrer Ricard Domingo, l’avinguda Sant Jordi, el carrer Andreu Suriol, l’avinguda Penedès, la plaça de Catalunya, la Via Augusta, el passeig panxita, el carrer muralla, el carrer major, i finalitzarà, a les 14:30h, a la Rambla Gener.

Festa pels més petits

La festa continuarà el dissabte següent, 9 de març, amb el Ball Infantil de Carnaval al local Arbosense, a les 17 :30h. Amb guerra de confeti, show amb personatges animats i l’animació de Rufino.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: