Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Carnaval de Constantí se celebrarà durant dos caps de setmana amb una intensa activitat festiva

Se celebrarà aquest cap de setmana, 1 i 2 de març, i el següent, 9 i 10 de març, el qual concentrarà el gruix dels actes de carnaval

Imatge d'arxiu del ball de disfresses del Carnaval de Constantí Imatge d'arxiu del ball de disfresses del Carnaval de Constantí AJUNTAMENT DE CONSTANTÍ
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 28 Febrer 2019 11:07

Constantí ja ho té tot a punt per a la celebració de Carnaval, i que es concentrarà principalment el cap de setmana del 9 i 10 de març.

Abans, però, aquest divendres, 1 de març, es farà la tradicional Rua de Carnaval a l’Avinguda 11 de setembre, amb la participació dels alumnes de les escoles Mossèn Ramon Bergadá i Centcelles, i amb la col•laboració de l’Escola Municipal de Música Rafael Gilbert Recasens. Seguidament, a la Plaça de les Escoles Velles, es realitzaran Tallers Infantils, pinta-cares, màscares i concurs de disfresses.

L’endemà, 2 de març, l’Associació d’Amics de la Colla C.O.C.A organitzarà una Festa del confeti i una Botifarrada Popular, a més de l’acte d’entrega de xumets a la Dragonina. Totes aquestes activitats tindran lloc al carrer Major.

Cap de setmana del 9 i 10 de març

Aquest serà el cap de setmana més carnavalesc. El dissabte, dia 9, a partir de les 17:30h, s’iniciarà la rua pels carrers del poble i que s’iniciarà des de la Plaça de la Generalitat. El recorregut arribarà fins al Pavelló Poliesportiu, on a partir de les 19:30h, i fins la matinada se celebrarà el Ball Infantil de disfresses amb l’actuació musical d’Albercocks, i posteriorment el Ball de Carnaval amb l’actuació del Dj Ferry Lip i DJ Rulu.

Els actes finalitzaran diumenge, dia 10, amb la processó de l’enterrament del Rei carnestoltes, que sortirà des del Pavelló Poliesportiu fins arribar al Parc de la Muralla, on tindrà lloc la cloenda amb la tradicional cremada del Ninot i una Sardinada popular.

Com a novetat, durant l’acte de cloenda s’entregaran els premis a les millors comparses, que premiarà amb 400, 300 i 200€.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: