Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Terrasseta tanca la 12a edició amb gran afluència de públic d’arreu

El festival tanca havent exhaurit els abonaments de venda anticipada i els tiquets de divendres i dissabte

La clown Maite Guevara amb el seu espectacle "Que buen dia" La clown Maite Guevara amb el seu espectacle "Que buen dia" LA TERRASSETA
Espectacles Redacció Infocamp
Dimarts, 19 Setembre 2023 13:47

El Festival de música independent, cinema i arts de carrer de Tarragona, la Terrasseta, ha tancat amb èxit la seva 12a edició, destacant la gran afluència de públic fidel de la ciutat, el Camp de Tarragona i “d’arreu de Catalunya”, tal com apunta la directora Aida Bañeres.

El certamen ha venut tots els abonaments que es van posar a la venda de forma anticipada i va penjar el cartell de “tot venut” tant el divendres com el dissabte.

Malgrat la pluja que va caure la tarda del divendres, l’espai del Parc Saavedra va poder acollir tots els concerts i propostes artístiques sota el motiu conductor “Dones pugin a l’escenari”, de la mà de l’argentina Sara Hebe. També van actuar Les Testarudes i Jhana Beat, que va ser la gran sorpresa de la nit. Per tancar la sessió, DJ Roja va punxar temes produïts per dones.

Gran acollida de les propostes

Un any més, el Festival es consolida com una aposta cultural dins de les Festes de Santa Tecla. Aida Bañeres afirma que “la bona acollida de les propostes més consagrades com ara Mujeres, de l’escena garage, o Joan Garriga i El Mariatxi Galàctic, totes dues giraren al voltant de l’altre eix discursiu del festival, la descentralització de la cultura”. Però alhora, Bañeres remarca que “va tenir molt bon impacte el descobriment del projecte de sons llatins de Meli Perea, de les Cases d’Alcanar, i la proposta més nostrada i emergent Cookah P & Boom Boom Fighters, un grup jove, fresc i de dancehall en català”.

A més, cal sumar la bona rebuda dels espectacles de clown, de la mà de la companyia gallega Siempre arriba i el circ de Maite Guevara, i sobretot el Cabaret, presentat un any més pel gran José Luis, convertint-se en un clàssic de diumenge.

També, el concert del One Man Band del segle XXI, Sergi Estella, qui va tancar la tarda dominical, que per primera vegada aterrava a la ciutat de Tarragona per oferir un espectacle multiinstrumental a ritme de blues, folk i rock and roll.

Bona rebuda a les xerrades

L’organització del festival posa en relleu l’acollida de les xerrades “Cultura Transformadora, lluita contra el capacitisme”. A més, durant el festival no van faltar els sopars amb la restauració sobre rodes i la cartellera de pel·lícules a la fresca, enguany formada per Knives out i The favourite.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: