Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

'FitzRoy: quatre dones al límit', arriba aquest dissabte a Valls

L'èxit de la temporada teatral, dirigit per Sergi Belbel, portarà al Centre Cultural un repartiment de luxe: Míriam Iscla, Sara Espígul, Sílvia Bel i Natalia Sánchez

'FitzRoy, quatre dones al límit' serà aquest dissabte al Centre Cultural de Valls 'FitzRoy, quatre dones al límit' serà aquest dissabte al Centre Cultural de Valls CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dimecres, 04 Octubre 2023 07:48

'FitzRoy', Quatre dones al límit, és la nova comèdia de Jordi Galceran ('El mètode Gronholm') dirigida per Sergi Belbel i protagonitzada per quatre actrius de primer nivell; Sílvia Bel, Míriam Iscla, Sara Espígul i Natalia Sánchez. L'èxit de la temporada farà parada, aquest dissabte 7 d'octubre, al Centre Cultural de Valls. 

L'obra és un dels espectacles en abonament de la temporada dels Teatres de Valls, conjuntament amb 'Ricardo III' de la companyia Atalaya (11 de novembre) i 'L'alegria que passa' de Dagoll Dagom (2 de desembre)

Sinopsi

Quatre escaladores estan a mitja ascensió del Fitzroy, una muntanya situada al camp de gel de la Patagònia sud, entre Argentina i Xile, una de les vies d’escalada més complicades del món i mai assolida per una cordada femenina. El mal temps les ha fet aturar i, mentre esperen que les condicions millorin, arrecerades en un sortint de la roca, sorgeixen problemes inesperats que les fan dubtar de si tirar endavant l’ascensió o rendir-se. Continuar significaria assumir riscos que no havien previst i que poden posar en perill les seves vides, rendir-se seria renunciar a la possibilitat d’assolir una fita que potser no podran repetir mai.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: