Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El cel de Tarragona s'omple de les espectaculars formes generades per drons

L'espectacle ofereix llum, música i color per celebrar les festes de Nadal

Molts curiosos s'han aplegat als punts des d'on era visible l'espectacle Molts curiosos s'han aplegat als punts des d'on era visible l'espectacle AJUNTAMENT DE TARRAGONA
Espectacles Redacció Infocamp
Diumenge, 24 Desembre 2023 01:20

El cel de Tarragona s'ha omplert aquest dissabte a la tarda de les espectaculars formes generades per drons, en la nova sessió de l'espectacle aeri d'aquestes festes. Molts curiosos s'han aplegat als punts des d'on era visible l'espectacle per gaudir de la proposta de llum, música i color per celebrar plegats les festes de Nadal.

L’espectacle s'ha pogut contemplar des de la platja del Miracle, la part del passeig marítim Rafael Casanova que transcorre per la mateixa platja i la part inferior del Vial J. Bryant. La música de l’espectacle s'ha pogut sentir en el tram del paseig marítim Rafael Casanova ubicat entre el Balconet del Mediterrani i l’Amfiteatre.

drons a Tarragona 2

L'espectacle de drons vist des de la platja del Miracle (Aj. de Tgna)

Cal recordar que la visualització va ser el problema del passat 24 de novembre i per això, es van estudiar els millors llocs per contemplar l’espectacle, tenint en compte que els drons, a diferència dels focs artificials, no s’enlairen a la mateixa alçada, sinó que arriben només als 120 metres.

Una estona abans de l'espectacle, s'han repartit 1.300 racions de xocolata, a l’altura del Balconet del Mediterrani, al passeig marítim Rafael Casanova.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: