Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Doble concert a l'Auditori Josep Carreras aquest cap de setmana

L'Ensemble Vila-seca presenta 'Kataklysme', aquest divendres 1 de març, i el duet Júlia Fortuny i Bernat Sánchez oferiran un concert de piano el diumenge

El duet compost per Júlia Fortuny i Bernat Sánchez oferiran un concert de piano el diumenge El duet compost per Júlia Fortuny i Bernat Sánchez oferiran un concert de piano el diumenge CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 29 Febrer 2024 07:49

Aquest cap de setmana Vila-seca gaudirà de dos concerts a l’Auditori Josep Carreras. Per una banda, el divendres 1 de març, a les 20 h, tindrà lloc el concert 'Kataklysme' a càrrec de l’Ensemble Vila-seca, dirigit per Rafael Fabregat.

Una vegada més, l’Ensemble Vila-seca, mitjançant la paraula, la música i la imatge, ens presenta un espectacle on el drama, la nostàlgia i la ironia s’associen per convidar a una reflexió sobre les convulsions personals i col·lectives, i el paper de l’art com a eina per a enfrontar-les.

En aquesta ocasió, l’Ensemble comptarà amb l’acompanyament de Susana Uruén, Josep Maria Manresa i Josep Maria Ferrando, als violins; Quim Miracle a la viola i percussió; David Blay, al violoncel; Luis Cojal al contrabaix; Kike Ordax al saxo i clarinet i Marc Torres als teclats. Per la seva banda, es comptarà amb l’actuació i interpretació de Roger Padullès i Mercè March i l’actor Fermí Fernández.

Concert de piano a quatre mans

En segon lloc, el diumenge 3 de març a les 7 de la tarda, l’Auditori acollirà el concert de piano a quatre mans “Calidoscopi sonor. Colors musicals en tres actes”, a càrrec del duet compost per Júlia Fortuny i Bernat Sánchez.

La varietat, singularitat i riquesa de les obres de Barber, Debussy i Rachmaninoff conformen en aquest concert un calidoscopi musical que crea un mosaic d'emocions i sensacions al llarg dels tres actes. Iniciem amb festa i dansa coreografiada a quatre mans amb els Souvenirs de Barber, continuem amb reminiscències transfigurades de la dansa amb les impressions En blanc et noir de la Primera Guerra Mundial de Debussy i per acabar ens submergim en la Fantasie-Tableaux aquàtica, nocturna i amorosa de Rachmaninoff. Aquests tres contextos de creació contrastants ens presenten diverses facetes de la vida, i alhora hi podem veure l’estela colorística comuna en elles que es transforma amb cada volta com un calidoscopi.

En ambdós concerts, les entrades es poden adquirir a la web https://entrades.vila-seca.cat. El primer dels concerts l’entrada té un cost de 15 euros i el segon és gratuït.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: