Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Ara Malikian omple de màgia i virtuosisme el Centre Cultural de Valls

El violinista libanès va exhaurir les entrades en un dels últims concerts de la gira 'The Ara Malikian World Tour'

Ara Malikian va actuar aquest dissabte al Centre Cultural de Valls Ara Malikian va actuar aquest dissabte al Centre Cultural de Valls Fotografies: M.ÀNGELS BLADÉ
Espectacles Josep Cartanyà
Diumenge, 14 abril 2024 11:15

'The Ara Malikian World Tour' va fer parada aquest dissabte a Valls en el que serà un dels últims concerts de la gira. Ara Malikian va aparèixer a l'escenari d'un Centre Cultual ple de gom a gom, acompanyat dels quatre músics cubans que va conèixer ara fa 30 anys en un controvertit "congrés de música contemporània", com ell mateix va explicar durant el concert. Una gira en la que mostra bona part de les peces composades per l'artista en l'època del confinament i que són el resultat d'haver vist créixer el seu fill, Kairo.

Ara Malikian Centre Cultural

Ara Malikian durant el concert d'aquest dissabte al Centre Cultural (M.B.M.)

El violinista libanès va començar el concert amb temes del nou disc com 'Cosquillas en uno Mimo', 'Krikor Aklor' o 'Kalachnikov de Agua'. Malikian de seguida es va posar el públic vallenc a la butxaca, gràcies a les històries i anècdotes explicades amb la ironia i l'humor que el caracteritzen. El músic va començar advertint al públic que farien un concert de 28 hores i 35 minuts...I tot seguit, Malikian dedicava al públic del concert "La Rapsòdia de Valls".

Ara Malikian va tenir moments de record per a tota la seva família, com la cançó que va dedicar a la seva mare i a les seves dues germanes. De fet, molts temes d'aquesta gira estan dedicats al seu fill, com 'Ay Tikar Tikar' o 'Calamar robótico', per la curiosa afició que té en Kairo als calamars i als robots.

Ara Malikian grup

El violinista libanès, acompanyat de la seva banda (M.B.M.)

El músic libanès va mostrar a l'escenari el seu virtuosisme i va tornar a ser tan camaleònic com sempre.  Al seu repertori hi conviuen peces del compositor Antonín Dvôrák, amb música oriental, música clàssica, rock o jazz llatí. El concert també va tenir moments de romanticisme, quan la melodia del seu violí i el piano es van fusionar per tocar el 'Preludi 4' de Chopin.

I per acabar el concert, l'ovasió del públic i un "bis" molt especial: una versió vital del tema principal de 'Pulp Fiction'. I a continuació, Ara Malikian baixava entre el públic mentre el seu violí interpretava les notes de la 'Nana arrugada', que va dedicar a aquelles persones que van morir soles durant la pandèmia, privades de la companyia dels seus familiars i amics. Malikian tornava a pujar dalt de l'escenari per acomiadar-se del públic de Valls: "Moltes gràcies. Us desitjo pau i sobretot salut".

públic Malikian Valls

El públic de Valls va omplir el Centre Cultural per veure Ara Malikian (M.B.M.)

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: