Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’espectacle ‘És de conya?’ arriba a Miami Platja

L’obra, a càrrec de NUS Teatre, tracta sobre la violència de gènere

Imatge d'una de les escenes de l'espectacle 'És de conya?'. Imatge d'una de les escenes de l'espectacle 'És de conya?'. CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 11 Novembre 2016 11:57

Aquest proper dissabte, 12 de novembre, a les 18h, tindrà lloc l’espectacle ‘És de conya?’ sobre la violència de gènere a càrrec de la companyia Nus Teatre i Acció Social. Es tracta d’un teatre-fòrum on en un primer moment es presenta una obra de teatre en què tres personatges viuen diferents situacions de la seva vida quotidiana travessades per estereotips de gènere, mites de l’amor romàntic i violències en la parella. En un segon moment es passa el protagonisme a les persones del públic que passen a ser ‘espectatrius’. Participaran de manera activa en el debat i tindran l’oportunitat de pujar a l’escenari, substituint un actor o actriu, per a proves noves idees o estratègies, possibles solucions als problemes que té el personatge que encarnen. La resta de personatges reaccionaran davant les propostes de ‘l’espectactriu’. Així, es converteix en un assaig col·lectiu per a l’acció real, una forma de transformar la realitat des de la possibilitat de provar.

Nus Teatre i Acció Social

NUS és una associació dedicada a la intersecció entre Teatre i Acció Social. Format per persones professionals en els àmbits de les arts escèniques o la recerca i acció psicosocial. Mitjançant el Teatre-Fòrum es permet treballar temàtiques socials des d’una intervenció artística.

La gira de l’espectacle ‘És de conya?’ continuarà i es podrà tornar a gaudir el 24 de novembre a Les Borges del Camp. Per poder inscriure’s és necessari accedir a la seva pàgina web.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: