Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Més de 6.500 persones van veure el Gran Circ dels Reis Mags de Tarragona

El director de l'espectacle, Genís Matabosch, va negar rotundament que els animals del Gran Circ dels Reis Mags siguin maltractats o mal cuidats

Més de 6.500 persones van veure el Gran Circ dels Reis Mags de Tarragona Més de 6.500 persones van veure el Gran Circ dels Reis Mags de Tarragona M.ÀNGELS BLADÉ
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 13 Gener 2017 18:31

La Tarraco Arena Plaça (TAP) va gaudir els dies 6, 7 i 8 de gener del Gran Circ dels Reis Mags de Tarragona. Un total de 6.532 espectadors van assistir en alguna de les funcions per poder gaudir en família durant dues hores d'una acurada selecció de 44 artistes internacional,s entre els que figuraven les primeres estrelles dels prestigiosos circs estatals de Xina, Mongòlia i Ucraïna, entre altres. La TAP es va transformar en un gran circ estable capaç d'acollir una costosa producció circense on 12 atraccions que provenen de 8 països es van presentar acompanyades per una gran orquestra. Un espectacle produït i dirigit pels creadors del Festival Internaconal del Circ de Figueres.

El director i productor de l'espectacle, Genís Metabsoch, no va voler perdre l'osasió d'adreçar-se al públic de Tarragona per negar les crítiques rebudes que acusaven al Gran Circ de no tenir prou cura dels animals participants o, fins i tot, de maltractar-los. Metabosch va negar amb rotunditat aquestes crítiques i, contràriament, va assegurar que animals que es preparen pels números de circ reben tot el bon tracte, estima, seguiment de veterinaris, cura i alimentació adequades.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: