Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Bisbal celebra aquest cap de setmana la Festa Major Petita

La Nit Jove, l'Orquestra Maravella i la cercavila de Gegants, entre els atractius

Imatge d'arxiu d'una actuació amb els Geganters i Grallers de la Societat Cultural i Recreativa Bisbalenca Imatge d'arxiu d'una actuació amb els Geganters i Grallers de la Societat Cultural i Recreativa Bisbalenca AJUNTAMENT DE LA BISBAL DEL PENEDÈS
Festa Major Redacció Infocamp
Dijous, 23 Gener 2020 20:36

La Societat Cultural i Recreativa Bisbalenca organitza un any mé la Festa Major d'Hivern de la Bisbal del Penedès, que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament.

Les activitats de La Nit Jove donaran el tret de sortida a la festa aquest divendres 24 de gener, amb el Torneig Pedra, paper i tisores (18h), el taller de pinta cares pels més petits i el berenar popular amb xocolata i melindros. Per acabar la jornada arribarà el concert jove, a partir de les 23h, amb l'actuació de Ràdio Esventada, Dj Rambla, JaMaiCat i Banjubass.

L'endemà dissabte 25 de gener, a les 23h, tindrà lloc el concert i ball de gala amb l'Orquestra Maravella. 

El diumenge 26 de gener, a les 9h, les matinades del grup de ralles i tabalers de la Societat recorrera els carrers de la vila per anunciar que la Festa Major continua. A les 12h, serà el torn de la cercavila, que comptarà amb la participació dels Gegants de la Societat, els Gegants de Molins de Rei, el Gegants de Bràfim, els Gegants de l'Espluga Calba, els Gegants de Masllorenç i el Ball de Gitanes de la Bisbal.

Finalment, per acabar, a les 18h, hi haurà un espectacle d'animació i dansa amb Mliena Cañas, amb berenar inclòs.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: