Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Pobla afronta els actes centrals de la Festa Major

Els actes litúrgics, els concerts de l’Escolania de Montserrat i de Manel, el piromusical i el taller infantil 'El pescador de núvols', principals atractius

Marc Parrot i Eva Armisén van combinar música i il·lustració en directe en l’espectacle 'Tinc un paper', el passat cap de setmana a La Pobla Marc Parrot i Eva Armisén van combinar música i il·lustració en directe en l’espectacle 'Tinc un paper', el passat cap de setmana a La Pobla CEDIDA
Festa Major Redacció Infocamp
Dissabte, 01 Febrer 2020 16:58

Aquest darrer cap de setmana, la Pobla de Mafumet ha donat inici a la Novena, que s’emmarca en la celebració de les Festes Decennals de la Mare de Déu del Lledó que, durant tot el 2020, viurà el municipi.

La celebració de la Novena proseguirà durant els propers dies i fins aquest diumenge, un 2 de febrer que coincideix amb la festivitat de la Mare de Déu del Lledó. Serà llavors quan, a més del final de la Novena, també tindrà lloc la Solemne Missa (12h) i la Solemne Processó (a la tarda, en acabar la Novena). Tant la Missa com la Processó estaran presidides per l’Arquebisbe de Tarragona. Completaran l’activitat del dia del Lledó la cercavila festiva i l’aperitiu popular, en acabar la Missa, així com el gran piromusical del Lledó, que il·luminarà el cel de La Pobla des del camp de futbol, a les 21 hores.

L'Escolania de Montserrat i Manel

Tot plegat arribarà com a colofó a un cap de setmana que va començar ahir divendres al vespre, amb el concert de l’Escolania de Montserrat. La recaptació íntegra d’aquest concert serà destinada a Cáritas Diocesana. Aquest dissabte al matí, el protagonisme ha situt per a la gent gran i per als infants, a través del Gran torneig de petanca del Lledó i del taller infantil 'El pescador de núvols', respectivament. 

Així mateix, dissabte al vespre i nit la música tornarà a sonar amb força a La Pobla. Ho farà al Casal Cultural, amb el concert de Manel, que presentarà el seu darrer treball discogràfic, “Per la bona gent”. I ho farà, també, al Pavelló, on a partir de les 23 hores s’hi sentiran les cançons més conegudes i icòniques d’Alejandro Sanz, a través de la veu de Fran Valenzuela i de l’espectacle “Y si fuera Sanz”.

Recta final de la Festa Major

Més enllà d'aquest cap de setmana, l’activitat de la Festa Major d’hivern de La Pobla de Mafumet encara reserva alguns atractius molt interessants, com ara la Trobada de bestiari, que recorrerà els carrers del municipi la tarda del 8 de febrer. Aquell mateix dia i a les 20 hores, La Corriola Teatre interpretarà l’obra 'La llegenda del Lledó: història d’un poble', al Casal Cultural. El públic assistent abonarà 3 euros en concepte d’entrada-donatiu, que seran íntegrament destinats a col·laborar amb la Fundació Onada de Tarragona.

L’endemà diumenge serà el torn per a l’esport, amb el Gran Cros de La Pobla, i per als amants del motor, a través de l’onzena edició de la Trobada de vehicles clàssics que, un any més, organitza el Club de Vehicles Clàssics de La Pobla.

I per tancar el programa festiu, el cap de setmana del 15 i 16 de febrer arribaran el Correfoc i versots infantils -dissabte-, i el tercer Campionat de pàdel i de bàsquet 3x3, la Trobada ocellaire Copa de Catalunya i el parc d’infables per als infants, el diumenge.

El programa d’actes complet està disponible al lloc web municipal, així com als perfils de La Pobla a les xarxes socials i a l’App femPobla.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: