Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Crida marca l'inici de les Festes de Santa Tecla 2022

La plaça de la Font ha estat l'escenari per on han pujat els gairebé 40 Teclers i Tecleres d'Honor amb motiu dels 25 anys i s'ha homenatjat a la BUMT, com a Perpetuadora

L'acte de "la Crida" s'ha celebrat aquest dijous 15 de setembre, amb motiu de l'inici de les festes de Santa Tecla d'aquest 2022 L'acte de "la Crida" s'ha celebrat aquest dijous 15 de setembre, amb motiu de l'inici de les festes de Santa Tecla d'aquest 2022 TJERK VAN DER MEULEN
Festa Major Redacció Infocamp
Dijous, 15 Setembre 2022 20:55

L'acte de "la Crida"  s'ha celebrat aquest dijous 15 de setembre, amb motiu de l'inici de les festes de Santa Tecla d'aquest 2022. Enguany la plaça de la Font de Tarragona ha estat l'escenari de la celebració, per on han pujat els gairebé 40 Teclers i Tecleres d'Honor amb motiu de la seva gran implicació amb la festa des de fa 25 anys i s'ha homenatjat a la Banda Unió Musical de Tarragona (BUMT), com a Perpetuadora.

En acabar l'acte, l'Esbart Santa Tecla ha fet el tradicional ball d'homenatge a la Perpetuadora i Teclers i Tecleres d'honor i seguidament l'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha donat el pas al Toc de Crida amb el Visca Santa Tecla!.

Conjuntament amb la la Perpetuadora d'enguany, Marina Vendrell, com a Presidenta de la BUMT i acompanyats per la Consellera de Cultura, Inés Solé; han encès la metxa des del Balcó, que ha donat pas als Catorze Morters de Santa Tecla que enguany simbolitzen una festa major de durada especial i a la primera tronada a càrrec de la Pirotècnia del Mediterráneo de Vilamarxant.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: