Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Pregó de Xavier Deltell i la Cercavila donen el tret de sortida a la Festa Major d'Estiu a Constantí

La cercavila pels carrers del poble sortirà aquest divendres, des del carrer Tarragona, i arribarà a la Pl. Mossèn Cinto Verdaguer, on es farà un Ball de lluïment

El Pregó de Festa Major estarà protagonitzat per l'humorista i actor Xavier Deltell El Pregó de Festa Major estarà protagonitzat per l'humorista i actor Xavier Deltell CEDIDA
Festa Major Redacció Infocamp
Divendres, 28 Juliol 2023 01:21

Aquest divendres 28 de juliol s'obrirà oficialment la Festa Major d'Estiu a Constantí donant el tret de sortida a cinc intensos dies de celebració, amb més de quaranta activitats obertes a tothom. Els actes s'iniciaran amb el Festival d’estiu del Club Patí Constantí i seguidament començarà la tradicional cercavila pels carrers del poble, amb sortida des del carrer Tarragona i arribada a la plaça Mossèn Cinto Verdaguer, on es farà un Ball de lluïment.

El Pregó, amb Xavier Deltell

A les 20.30 hores, al carrer Major, tindrà lloc el Pregó de Festa Major, que aquest any estarà protagonitzat per humorista i actor Xavier Deltell. Tot seguit, a la plaça de l’Església arribarà l'humor i la sàtira amb el Ball parlat de Dames i Vells de Constantí. La nit de divendres finalitzarà amb una sessió musical adreçada als més joves, amb l'espectacle Menéalo on Tour a la plaça de les Escoles Velles.

Nit de Barraques i altres propostes musicals

Les activitats continuaran el dissabte 29 de juliol amb un dels plats forts de la Festa Major com és la Nit de Barraques, a l'aparcament de la piscina municipal, amb les actuacions de Maruja Limón, La Fúmiga i Les Que Faltaband. En l’apartat musical les orquestres també seran protagonistes durant les nits de Festa Major, amb les actuacions de l'Orquestra Vancouver (dissabte 29 de juliol), l'Orquestra "Yo suspendí EGB" (diumenge 30 de juliol) i l'Orquestra Costa Brava, que un any més tornarà a protagonitzar el Concert de Gala i el gran Ball de Festa Major, el dimarts 1 d'agost. Dintre de les propostes musicals d'aquest any també hi trobem l'espectacle de música i Dj's "Menéalo on Tour!" (divendres 28 de juliol), l'actuació de la Taílla Carmona (diumenge 30 de juliol) o un tribut musical a ABBA (dilluns 31 de juliol). En aquesta programació musical destaca també el concert de "Reggae per xics" amb The Penguins, el diumenge 30 de juliol a la tarda.

Castells, Botifarrada i motos i cotxes clàssics

L'extens programa es complementarà amb l'actuació castellera que protagonitzaran el diumenge 30 de juliol al migdia els Xiquets de Tarragona i els Nois de la Torre, i amb activitats organitzades per les entitats esportives com la Botifarrada Popular, les motos elèctriques per a infants i l'exhibició de Trial que organitzarà el Moto Club Constantí; la XI Sortida de motos i cotxes clàssics i la Trobada de Minis Clàssics que organitza Moto Clàssic Constantí o el X Torneig de Bàsquet 3 x3 organitzat pel Club Bàsquet Constantí.

Els actes tradicionals, per Sant Feliu

El dimarts 1 d'agost, dia de Sant Feliu, concentrarà com és habitual els actes més solemnes i tradicionals com el Seguici Popular, el Solemne Ofici en honor a Sant Feliu o la Ballada de sardanes. Ja a la nit, arribaran els Versots del Ball de Diables de Constantí i el tradicional Correfoc pels carrers del poble, protagonitzat per la Dragonina i els Diablons de la Colla C.O.C.A, el Ball de Diables de Constantí, el Ball de Diables dels Pallaresos i Diables Aristois de Sant Martí de Sarroca. El final de festa arribarà amb el castell de focs artificials, a l'aparcament de la Piscina Municipal.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: