Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Miami Platja viurà les festes de Sant Josep del 15 al 19 de març

El Mag Lari, un concert tribut a Hombres G, l’espectacle còmic ‘El Anticoach’, l'scape room sobre emergència climàtica i un dinar popular, entre els actes

El Mag Lari presentarà el seu espectacle 'Strafalari' El Mag Lari presentarà el seu espectacle 'Strafalari' ARXIU / INFOCAMP
Festa Major Redacció Infocamp
Divendres, 15 Març 2024 20:53

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp, a través del Departament de Festes, ha preparat tot un seguit d’activitats per celebrar la Festa Major de Sant Josep de Miami Platja, que tindrà lloc entre els dies 15 i 19 de març. Entre els principals actes s’inclouen espectacles de màgia, monòlegs, concerts, tallers en família o un scape room, comptant amb la col·laboració de diverses entitats del municipi.

El tret de sortida de les festes l'ha donat aquest divendres el pregó de Festa Major a càrrec del divulgador històric Alfons Tejero. Seguidament, ha tingut lloc l’actuació del Coro Rociero Arena del Camino i es repartirà coca de sucre i cava per a tothom. A partir de les 22 h, al poliesportiu tindrà lloc l’espectacle còmic 'El Anticoach, desmotivando a Pablo Chiapella', amb els humoristes Tian Lara i Pablo Chiapella. 

El dinar popular

Una de les novetats d’enguany és el dinar de Sant Josep que tindrà lloc, aquest dissabte 16 de maç, a la plaça del Cinquantenari i que comptarà amb l’animació del grup de rumbes Siroco. Es pot fer la reserva d’aquest dinar en el qual cada colla es farà el seu arròs incloent els 2 ingredients bàsics que els lliurarà l’organització: arròs i pop. 

Homenatge a Baptista Nogués

A la tarda, al Centre Polivalent, es farà un homenatge al mont-rogenc Baptista Nogués amb una projecció de cinema mut amb música de piano en directe a càrrec d’Òscar Fernández, organitzat per Creix Associació Cultural del Baix Camp. A les 22 h, concert tribut als Hombres G i sessió posterior de Dj’s.

3r Rollin'Fest

Coincidint amb la Festa Major de Sant Josep, tindrà lloc la tercera edició del Rollin’Fest, un festival urbà amb competició d’skate i scooter. Es farà el diumenge 17 de març entre les 10 h a 18 h i consistirà en una competició per a infants, adolescents i joves (o adults) dividida entre matí i tarda. També hi haurà foodtruck, grup de música en directe pel vermut, premis pels guanyadors/es, stand amb merchandising esportiu (skate o scooter), sessió de dj’s durant la jornada, classes gratuïtes de surfskate, i diversos sortejos per a tothom.

Cal fer inscripció de 5€ que inclou també entrepà i beguda. La inscripció es pot realitzar a través d’instagram a @elsmollals, al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o per whatsapp al 698313416.

Mag Lari presenta 'Strafalari'

La programació continuarà el proper dilluns 18 de març, amb l’actuació del Mag Lari i el seu espectacle 'Strafalari', a les 20 h, al Poliesportiu i amb entrades anticipades al preu de 15 euros a www.entrapolis.com.

La Festa Major de Sant Josep finalitzarà el 19 de març amb un taller de percussió i concert a les 12 del migdia la plaça Jaén i la funció de teatre 'Micho Machos', al Polivalent, amb entrada gratuïta. Aquesta és una activitat inclosa dins de la programació del 8M.

Scape Room sobre emergència climàtica

Des del 4 de març es poden fer les reserves online de l’Escape room sobre emergència climàtica i salut planetària que tindrà lloc els dies 15, 16 i 17 al Centre Polivalent. Les reserves s’han de fer en grups de quatre persones aquí

Descarrega’t la programació sencera en aquest enllaç

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: