Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Fira de la Terra arriba a Tarragona

Artesania, teràpies naturals i esoterisme ompliran el Camp de Mart aquest cap de setmana

Imatge d'arxiu de la Fira Aquelarre de Tarragona Imatge d'arxiu de la Fira Aquelarre de Tarragona CEDIDA
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Dijous, 12 abril 2018 12:05

A partir del divendres 13 i fins al diumenge 15, el Camp de Mart de Tarragona es convertirà en un punt de trobada pels amants de les teràpies naturals, el món esotèric, la bona artesania i els productes gastronòmics més saludables.

La Fira de la Terra estarà oberta els tres dies de 10:00 a 21:00 hores. Durant les jornades, els visitants podran gaudir de desenes de parades artesanes, corrupies – una forma d’interpretar l’estat d’ànim i la personalitat amb fang-, tirades de tarot, grafologia, reflexoteràpia, aromateràpia, ordre teràpia, música en viu, meditació, mindfulness, Chi Kun, interpretació de somnis, ioga o un taller de kokedames. A més, cada dia, hi haurà activitats complementàries com tallers show cooking sobre nutrició, alimentació i rendiment òptim; xerrades i conferències sobre benestar, aplicacions terapèutiques i màgiques, medicina tradicional xinesa o el poder sanadors dels arbres i jocs didàctics de fusta.

La música arribarà, dissabte 14 d’abril a les 19:30 hores, de la mà de Soulman Quartet i, diumenge a les 12:00 hores, es farà un vermut musical i una representació de teatre al carrer. Els showcokings, presents el dissabte i el diumenge, permetran a l’espectador conèixer els fonaments per una alimentació sense carències i els avantatges de fer sucs vegetals per aprofitar les seves propietats.

L’accés a les jornades de la Fira de la Terra del Camp de Mart és totalment gratuït.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: