Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Saló de la Mascota 'Bestial' compleix 10 anys

L’edició d’enguany tindrà lloc aquest dissabte i diumenge, 16 i 17 de març a FiraReus, amb un ampli ventall d’activitats i exhibicions, entre altres

Isaac Sanromà i Marc Arza han presentat l'esdeviment Isaac Sanromà i Marc Arza han presentat l'esdeviment CEDIDA
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Dimecres, 13 Març 2019 16:43

Bestial, el Saló de la Mascota, torna aquest cap de setmana i ho fa celebrant el seu desè aniversari. Un any més, la fira de Bestial compta amb un gran nombre d'activitats, conferències i tallers per a tota la família, entre les quals destaca l’Exposició Internacional Canina. Així mateix, també cal ressaltar que en aquesta edició les associacions que fomenten les adopcions tindran un paper protagonista i també es podran veure diferents exhibicions, com les d’ensinistrament de gossos, entre altres. La fira es podrà visitar aquest dissabte i diumenge, 16 i 17 de març, en horari de 10 h a 20 h, a fira Reus.

Bestial està d’aniversari. Enguany arriba a la seva desena edició amb un ampli ventall d’activitats, tallers, conferències, exposicions exhibicions i altres. Entre aquestes destaca l’ l’Exposició Internacional Canina, que es durà a terme durant tot el cap de setmana i que permetrà veure uns 600 gossos de més d’una vintena de races com ara, Pastors Alemanys, Dobermann, Schnauzers, Shar Pei, Boxer, Cocker, Labradors, etc. A més de l’Exposició Internacional Canina, enguany es donarà protagonisme a la feina que es realitza des de les associacions que fomenten les adopcions, amb la campanya que es farà durant els dos dies de fira i que permetrà que per cada selfie que es comparteixi a les xarxes socials, amb l'etiqueta #BestialAdopta, ARION doni 1 quilo de pinso a les associacions presents a la fira. A més, també amb la finalitat de fomentar les adopcions, es faran desfilades de gossos d’acollida, a càrrec de Tarracodogs, l'Última Llar i Gent i Gossos.

Les abelles aterren per primera vegada a Bestial

Així mateix, les exhibicions seran molt diverses i n’hi haurà d’ensinistrament de gossos, de Dog Frisbee i d’Agility, entre d’altres. A més, durant tot el cap de setmana es podrà veure una exposició de rosegadors i el Col·legi de Veterinaris de Tarragona explicarà com funciona una clínica veterinària i faran tallers d'identificacions, d'urgències veterinàries i de colònies urbanes de gats. D’altra banda, i per primera vegada, també hi haurà abelles a la fira. Serà a través de la presència de la Casa Museu de la Mel que, en col·laboració amb l'Associació d'Amics de les Abelles, organitzarà tallers per donar a conèixer l’activitat d’aquests insectes.

El president del Comitè Executiu de firaReus, Isaac Sanromà, ha explicat que “un any més, es realitzaran conferències i es farà difusió de la tasca que fan els gossos d’assistència i les propostes de teràpia assistida amb gossos, entre d’altres”. Per la seva banda, el regidor de Promoció Econòmica a l’Ajuntament de Reus, Marc Arza, ha destacat que “després d’un Epocauto d’èxit, continuem una activitat molt intensa ja que aquest cap de setmana paral·lelament a Bestial acollirem el primer congrés de l’any i quan tanquem Bestial, començarem a preparar la tercera fira d’aquest mes, dedicada als vehicles de Km0”.

Les persones interessades podran visitar la fira Bestial aquest cap de setmana, dissabte i diumenge, 16 i 17 de març, en horari de 10h a 20 h. El preu de l’entrada és de 5 euros i els nens de fins a 7 anys no paguen entrada.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: