Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La construcció de la passarel·la afecta el pas de vehicles pel pont de la Muralla de Santa Anna de Montblanc

L'estació d'autobusos de Montblanc es trasllada al carrer Jaume Llecha durant les obres

La construcció de la passarel·la afectarà el pas de vehicles pel pont de la Muralla de Santa Anna La construcció de la passarel·la afectarà el pas de vehicles pel pont de la Muralla de Santa Anna AJUNTAMENT DE MONTBLANC
Mobilitat Redacció Infocamp
Diumenge, 10 Febrer 2019 11:52

El passat dilluns 4 de febrer van començar les obres de construcció de la passarel·la a la zona fluvial del Pont Vell. Degut a aquests treballs, que està previst que tinguin una durada de dos mesos, el pas de vehicles pel pont de la Muralla de Santa Anna quedarà afectat .

D'aquesta manera, la circulació de vehicles a la Muralla de Santa Tecla quedarà tallada als grans camions i als autobusos, mentre la resta de vehicles podran circular fins a l'encreuament amb la Muralla de Santa Anna, on hauran de girar o anar en direcció al Baluard de Santa Anna.

Plànol de la ubicació provisional de l'estació d'autobusos durant les obres de la passarel·la: 

bus provisional Montblanc

 

D'altra banda, durant els dos mesos que durin els treballs, l'estació d'autobusos es trasllada al carrer Jaume Llecha, davant el centre d'assistència primària (CAP), on quedarà senyalitzada i delimitada amb pilones de formigó en els dos sentits de la marxa.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: