Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El president de Renfe obre la porta perquè l'AVE 'low cost' pari a Tarragona, Girona, Lleida i Figueres

Táboas diu que li agradaria que es posés en marxa a principis de l'any que ve

Imatge d'arxiu d'un tren AVLO, l'AVE 'low cost' de Renfe Imatge d'arxiu d'un tren AVLO, l'AVE 'low cost' de Renfe ARXIU / INFOCAMP
Mobilitat ACN
Diumenge, 08 Novembre 2020 13:24

El president de Renfe, Isaías Táboas, ha assegurat que contempla l'opció que l'AVE 'low cost' pari a altres estacions com Tarragona, Girona, Lleida i Figueres. En una entrevista a 'El Periódico', ha afegit que li agradaria que l'AVLO, amb tarifes econòmiques de 10 euros, es poses en marxa a principis de l'any que ve tot i admetre que dependrà de les necessitats de viatjar de la gent. De fet, es tracta d'un projecte que ja s'hauria d'haver posat en marxa però la pandèmia de la covid-19 l'ha aturat. D'altra banda, Táboas s'ha mostrat partidari de firmar un contracte amb la Generalitat sobre Rodalies.

Táboas ha concretat que l'any que ve es destinaran 262 MEUR a Catalunya i que suposa més del doble del que es va invertir en els anys anteriors. "A Catalunya volem créixer. L'objectiu és créixer en el servei públic: passar dels 450.000 passatgers al dia a més de 600.000 al dia. Amb millors estacions, accessibilitat i informació. I nous trens, ja que des del 2006 no es compren trens de Rodalies. I que no se saturin els túnels de Passeig de Gràcia o els del carrer Aragó", ha afegit.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: