Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Generalitat aixeca la prohibició als camions per circular per l'AP-7, AP-2, C-25 i A-2

Les restriccions es mantenen vigents a la resta de vies de la xarxa catalana

Les restriccions de circulació als camions es mantenen vigents a la resta de vies de la xarxa catalana Les restriccions de circulació als camions es mantenen vigents a la resta de vies de la xarxa catalana TRÀNSIT
Mobilitat ACN
Diumenge, 10 Gener 2021 14:20

La Generalitat ha anunciat aquest diumenge al migdia que permet la circulació dels camions de més de 7,5 tones a les autopistes AP-7 i AP-2 i a l'Eix Transversal i l'A-2 després de la millora de les condicions meteorològiques. No obstant això, i a l'espera dels possibles canvis que es puguin anar produint, les restriccions es mantenen vigents a la resta de la xarxa viària catalana.

Només podran circular aquells vehicles pesats que prestin serveis essencials, com per exemple subministrament sanitari i de farmàcies, producció i distribució agroalimentària humana i per a granges, transport d'animals vius i combustibles.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: