Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Interrompuda la circulació entre Valls i l'Espluga per una avaria en un tren de mercaderies

Renfe ha establert un servei alternatiu per carretera per cobrir el tram afectat

Els Bombers treballant aquesta tarda en l'incendi de la locomotora elèctrica d'un tren de mercaderies entre les estacions de la Riba i Picamoixons Els Bombers treballant aquesta tarda en l'incendi de la locomotora elèctrica d'un tren de mercaderies entre les estacions de la Riba i Picamoixons BOMBERS DE LA GENERALITAT
Mobilitat Infocamp/ ACN
Dimecres, 25 Gener 2023 20:39

La línia 13 de Rodalies està interrompuda entre Valls i l'Espluga de Francolí des de tres quarts de vuit del vespre d'aquest dimecres per una incidència tècnica en un tren de mercaderies, segons ha indicat Renfe. Protecció Civil, que activat la prealerta del pla d'emergències Ferrocat, ha explicat que la incidència afecta trens de les línies 13 i 14.

L'origen de l'avaria ha estat l'incendi produït en la locomotora elèctrica del tren de mercaderies, entre les estacions de la Riba i Picamoixons. Un total de vuit dotacions dels Bombers hi han treballat, el foc ja ha estat apagat i no hi ha hagut cap persona afectada.

De la seva banda, Renfe ha indicat que ha establert un servei alternatiu per carretera per cobrir el tram afectat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: