Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Mitma construirà un carril per a bicicletes i vianants a l'N-340 i N-340a a Tarragona

L'actuació també inclou el traspàs dels trams de les carreteres afectades a l'Ajuntament

Mapa on es mostren on es construiran els carrils per a bicicletes i vianants al 'N-340, l'N-340a i a les pantalles acústiques de l'A-7 Mapa on es mostren on es construiran els carrils per a bicicletes i vianants al 'N-340, l'N-340a i a les pantalles acústiques de l'A-7 MITMA
Mobilitat ACN
Dijous, 13 Juliol 2023 14:58

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (Mitma) ha aprovat provisionalment i ha sotmès a tràmit d'informació pública el projecte per a la construcció d'un carril per a bicicletes i vianants a l'N-340 i a l'N-340a, al seu pas per Tarragona. D'aquesta manera, la ciutat s'unirà amb Altafulla per una banda, i vorejarà l'entorn del pont sobre el riu Francolí, per l'altra. El govern espanyol també ha donat llum verda a la col·locació de pantalles acústiques a l'A-7, just a la zona coneguda com a primer cinturó de Tarragona. Aquestes actuacions també inclouen el traspàs dels trams de carretera afectats a l'Ajuntament de Tarragona, qui passarà a encarregar-se de la seva conservació i manteniment.

Segons el Ministeri, l'objectiu del projecte és millorar la seguretat vial en ambdues carreteres, tenint especial cura sobre el usuaris més vulnerables. També es vol reduir la contaminació acústica de la zona més pròxima a l'autopista.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: