Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Calafell “rescata” 143 places d’aparcament, aprofitant zones de càrrega i descàrrega

Aquesta possibilitat s’oferirà fora de l'horari d'aquest servei als barris de més activitat econòmica i demanda d’estacionament, la Platja i Segur Platja

Una de les zones de càrrega i descàrrega, a l'avinguda Mossèn Jaume Soler, ja adaptada Una de les zones de càrrega i descàrrega, a l'avinguda Mossèn Jaume Soler, ja adaptada AJUNTAMENT DE CALAFELL
Mobilitat Redacció Infocamp
Dissabte, 15 Juliol 2023 19:25

L’Ajuntament de Calafell ha “rescatat” 143 places d’aparcament amb l’aprovació de l’ús dual de les zones de càrrega i descàrrega. És a dir, fora de l’horari d’aquest servei, les zones funcionaran com a places d’estacionament regulat. Bé com a zona blava o zona taronja, depenent del carrer.

Aquesta mesura s’aplicarà als nuclis de la Platja i de Segur Platja. Tots dos barris concentren la immensa majoria de l’activitat econòmica del municipi i, per tant, també de les zones de càrrega i descàrrega. Però a la vegada, i pel mateix motiu,són indrets de molta afluència i amb una altíssima demanda d’aparcament.

Els canvis ja s’estan senyalitzant tant vertical com horitzontalment i començaran a funcionar en els propers dies.

El funcionament de les zones

A les zones es podrà fer càrrega i descàrrega de dilluns a divendres, de 8 a 17 hores, i dissabte, de 8 a 15 hores, sempre excepte festius. Els vehicles de repartiment hauran d’obtenir un tiquet, gratuït i només a efectes de control, als parquímetres. El temps màxim per carregar i descarregar serà de 30 minuts.

La resta de vehicles podran estacionar, a partir de les 17 hores, amb la limitació horària i el tiquet propi del carrer.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: