Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'accés a la urbanització Marítima de Torredembarra ja està regulat per semàfors

Aquesta és una llarga reivindicació veïnal que l’Ajuntament de Torredembarra va traslladar a la Subdelegació del govern a Tarragona

L’accés a la urbanització Marítima de Torredembarra a través de l’N-340 ja està regulat per semàfors L’accés a la urbanització Marítima de Torredembarra a través de l’N-340 ja està regulat per semàfors ANNA F. / AJUNT. DE TORREDEMBARRA
Mobilitat Redacció Infocamp
Dilluns, 17 Juliol 2023 06:48

L’accés a la urbanització Marítima de Torredembarra a través de l’N-340 ja està regulat per semàfors i aquest divendres passat ja van entrar en funcionament, donant resposta a una llarga reivindicació veïnal que l’Ajuntament de Torredembarra va traslladar a la Subdelegació del govern espanyol a Tarragona.

Les dues administracions van arribar a un acord de col·laboració i, finalment, Carreteres del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana va inciar fa uns mesos les actuacions per instal·lar la regulació semafòrica i l’Ajuntament ha dut a terme la instal·lació elèctrica i es farà càrrec del subministrament.

Tant l’alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, com el regidor de Via Pública, Vale Pino, han mostrat la seva satisfacció perquè els accessos a la Marítima seran a partir d’ara més fàcils i més segurs, tant per a vehicles com per a vianants, reduint la perillositat d’aquest tram de la via.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: