Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’EMT crearà més de 300 places de zona verda a Tarragona 2 i voltants

Aquesta zona regulada per residents entrarà en vigor a partir del març

Imatge del carrer Josep Gramunt i Subiela, a Tarragona 2, amb la senyalització exepcional per la implementació de noves zones verdes Imatge del carrer Josep Gramunt i Subiela, a Tarragona 2, amb la senyalització exepcional per la implementació de noves zones verdes ABEL CASANOVAS
Mobilitat Redacció Infocamp
Divendres, 02 Febrer 2024 14:00

L'Empresa Municipal de Transports de Tarragona inicia aquesta setmana una intervenció tècnica d'adequació dels carrers del sector nord de la ciutat -Tarragona 2 i voltants- per ubicar una zona verda regulada d’estacionament de vehicles per a residents.

Està previst que els treballs finalitzin a finals del mes de febrer, en funció de la situació meteorològica, i que les 353 noves places entrin en funcionament durant el mes de març.

Sector Nord

Els carrers afectats són els següents: Sant Eulogi, Félix Ferrer i Galceran, Joan Antonio i Guàrdias, Sant Auguri, Josep Gramunt i Subiela i Josep M Casas de Muller.

D’altra banda, avui s’inicien els treballs d’intervenció d’una zona concreta d’estacionament regulat de zona blava al carrer dels Castellers de Tarragona, al carrer Florenci Vives i en el tram entre el carrer Castellers de Tarragona i l'Avinguda Catalunya.

Les persones residents del sector Nord poden sol·licitar la condició de resident en l’àrea regulada en zona verda a partir del pròxim dilluns 19 de febrer. Els tràmits es podran realitzar en Centre d’Atenció al Client de l’EMT ubicat a Josepa Massanés, 14, en l’horari d’atenció de dilluns a divendres de 8.30 h a 14.30 h.

Més treballs de millora

A partir d’aquest divendres 2 de febrer i fins al dilluns 5 estan previstos treballs de millora de la pintura del carrer Joana Jugan. En el marc d’aquesta acció s’adequaran el primer tram del carrer (entre el carrer Marqués de Montoliu i el carrer Sant Antoni Maria Claret) i el segon tram (entre el carrer Sant Antoni Maria Claret i l’Avinguda Andorra) amb l’objectiu de facilitar maniobres segures i trànsit fluid dels vehicles dels serveis d’emergència.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: