Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els castellers de l’Arboç, indignats amb el PSOE

El partit fa servir una imatge de la colla per fer una piulada sobre el procés

La piulada de disculpa del PSOE amb la foto de la discòrdia La piulada de disculpa del PSOE amb la foto de la discòrdia EL PUNT AVUI
Món casteller J.M. Flores/ Taempus
Divendres, 22 Setembre 2017 08:20

La colla castellera dels Minyons de l’Arboç, al Baix Penedès, ha denunciat via xarxes socials que el PSOE va fer servir una imatge de la colla per penjar una piulada relacionada amb el procés sobiranista. Concretament, els responsables de les xarxes socials del partit que lidera Pedro Sánchez van piular, en castellà: “Llum verd per a l’avaluació i modernització de l’Estat autonòmic que vam proposar. La nostra via, el diàleg.” El text s’il·lustrava amb una foto on apareixen desenes de mans amb el típic mocador casteller preparant-se per fer pinya.

Tan bon punt la colla de l’Arboç va tenir coneixement del fet, van penjar una piulada de resposta: “Des de la junta administrativa volem comunicar la nostra indignació i el total rebuig a l’ús indegut de la nostra imatge. El PSOE ha fet servir la imatge de la nostra colla sense cap mena d’autorització. Anirem on faci falta per demanar responsabilitats”. Des del PSOE s’han afanyat a rectificar amb una altra piulada, en aquest cas en català, on es disculpen però aclareixen que la foto la van extreure d’un web de imatges gratuïtes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: