Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

'La Diada del Pati' tornarà a comptar enguany amb quatre colles

Els Nens del Vendrell obriran la diada d'aquest dissabte i la tancarà la colla amfitriona / També hi participaran els Castellers de Barcelona i els Moixiganguers d'Igualada

Moment en què es va fer el sorteig d'ordre d'actuació, al local de la Colla Joves Xiquets de Valls Moment en què es va fer el sorteig d'ordre d'actuació, al local de la Colla Joves Xiquets de Valls COLLA JOVES
Món casteller Redacció Infocamp
Divendres, 14 Juny 2019 08:13

'La Diada del Pati' tornarà a comptar aquest any amb el format tradicional de quatre colles. El sorteig d'ordre d'actuació realitzat la setmana passada durant la presentació de la diada va determinar que els Nens del Vendrell obriran la diada, seguits dels Castellers de Barcelona, els Moixiganguers d'Igualada i la colla amfitriona, la Colla Joves Xiquets de Valls, que tancarà la jornada castellera.

Pel que fa als objectius, Pau Cabanes, segon cap de colla de la Joves, va avançar que la intenció principal és portar castells de 9 al Pati i castells de gamma alta de 8 amb el pilar. Si hi ha bones sensacions, la intenció inicial és pujar un pis el pilar de 6 que, de moment, ha donat bons resultats als vermells.

La resta de colles conivdades també han anunciat objectius de màxims. Els Castellers de Barcelona aposten per repetir la proposta que van fer durant la diada de celebració del seu 50è aniversari, amb el 2de8f i el 4de9f com a màxims objectius. Pel que fa als Moixiganguers, els agradaria consolidar la tripleta de 8 a la diada vallenca, mentre que els Nens aposten per fer passo endavant i estrenar castells de 8 que encara no han assolit aquesta temporada.

'L'estiu a Valls comença a la Joves'

Per finalitzar l’acte de presentació, Roger Estil·les, president de la Colla Joves, ha presentat els actes de la programació de les Festes del Pati.Seguint amb la idea de l’any anterior, i el lema ‘L’estiu a Valls comença a la Joves’, la Colla Joves presenta diferents actes oberts a tota la població vallenca, i que serviran aquest any com a preludi a l’inici de la Festa Major de Sant Joan.

Els actes oficials de la programació començaran el divendres dia 14, amb el tancament del curs dels alumnes d’anglès, els grallers i timbalers petits, i els recentment incorporats ‘diables vermells’. El dissabte 15 és on podrem trobar més activitats: al matí podrem gaudir de diferents xerrades relacionades amb el món casteller; la primera, relacionada amb la importància del ’activitat esportiva en la pràctica castellera i la segona serà una xerrada de la comissió d’equitat de la colla dins el marc de la setmana LGTBI. A la tarda, després de la diada, hi haurà el sopar de germanor a la mateixa plaça del Pati, seguit de concert de gralles i l’actuació de la Prole Band, a partir de les 23.00h. El DJ Enredu serà l’encarregat de tancar la nit.

L'endemà diumenge 16 al matí estarà dedicat a la canalla de la colla, que participaran en un taller de circ. A la tarda hi haurà ball de fi de festa amenitzat per DJ Paris, on hi haurà el sorteig d’un pernil, samarretes de la colla i ampolles de vi.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: