Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Joves torna a reivindicar la millora de la distribució d’espais a l'Ajuntament i a la plaça del Blat

A les portes de la Diada de Sant Joan, la colla castellera també demana a l'Ajuntament la millora dels protocols d'emergència i evacuació de castellers

Imatge d'arxiu d'una actuació castellera de la Colla Joves Xiquets de Valls, amb una pancarta reivindicant un espai adequat per a la canalla de la colla Imatge d'arxiu d'una actuació castellera de la Colla Joves Xiquets de Valls, amb una pancarta reivindicant un espai adequat per a la canalla de la colla COLLA JOVES XIQUETS DE VALLS
Món casteller Redacció Infocamp
Dissabte, 22 Juny 2019 16:27

A poques hores de la primera diada castelerla a la plaça del Blat de la temporada, en el marc de la Festa Major de Sant Joan, la Colla Joves Xiquets de Valls continua reivindicant "la necessitat de millorar la distribució d’espais a plaça", a l’Ajuntament de Valls, "i a seguir treballant per millorar els protocols d’emergència i evacuació que considerem que tenen deficiències importants, sobretot tenint en compte l’evacuació dels castellers i castelleres".

Des de la Joves afirmen que "seguirem treballant per fer propostes i modificar els protocols a plaça" i insten al nou govern entrant a l’Ajuntament de Valls "a reunir-nos per tractar aquests aspectes".

A poques hores de la primera diada a la Plaça del Blat de la temporada, en el marc de la Festa Major de Sant Joan, la Colla Joves Xiquets de Valls continuem reivindicant la necessitat de millorar la distribució d’espais a plaça, a l’Ajuntament de Valls i a seguir treballant per millorar els protocols d’emergència i evacuació que considerem que tenen deficiències importants, sobretot tenint en compte l’evacuació dels castellers i castelleres.

Seguirem treballant per fer propostes i modificar els protocols a plaça i instem al nou govern entrant a l’Ajuntament de Valls a reunir-nos per tractar aquests aspectes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: