Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Sortejades les places de les persones que gaudiran de les diades castelleres des del balcó de l'Ajuntament de Tarragona

Un total de 427 tarragonins i tarragonines s’han inscrit per participar en el sorteig

Imatge d'arxiu del balcó de l'Ajuntament de Tarragona, durant una diada castellera de Santa Tecla Imatge d'arxiu del balcó de l'Ajuntament de Tarragona, durant una diada castellera de Santa Tecla ARXIU / INFOCAMP
Món casteller Redacció Infocamp
Dimecres, 07 Agost 2019 21:45

Aquest dimecres, 7 d’agost, s’ha portat a terme el sorteig per assignar l’espai als balcons municipals per gaudir de les diades festives de Sant Magí i Santa Tecla. Una mesura que s’ha posat en marxa aquest any amb l'objectiu que la festa sigui més participativa i oberta a la ciutadania.

En total, 427 persones s’han inscrit per participar en el sorteig a través de la pàgina web de l’Ajuntament. Les guanyadores optaran a gaudir les diades festives des dels balcons municipals: 6 persones per la Diada Sant Magí (19/8); 8 persones per la Diada castellera del Primer Diumenge (15/9) i 8 per la Diada de Santa Tecla (23/9).

L’assignació de les places dels sortejos s’ha efectuat a través d’una aplicació informàtica que ha distribuït les places disponibles de forma aleatòria entre les sol·licituds participants.

Cal recordar que les invitacions són personals i intransferibles i seran per a un dia en concret i no es podran canviar per cap altre. Si una persona resulta guanyadora i no pot assistir, les seves dues invitacions seran atorgades a la primera persona de la llista de reserva que s’ha generat.

En els pròxims dies, des del departament de Cultura de l'Ajuntament es contactarà amb les persones guanyadores per correu electrònic per a ser informades de com accedir a les diades festives.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: