Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona, a punt per la 7a Marató de Donants de Sang de Catalunya

A Catalunya calen 10.000 donacions per atendre els malalts després de les festes

Presentació de la Marató de Donants de Sang de Catalunya a Tarragona Presentació de la Marató de Donants de Sang de Catalunya a Tarragona MAURI
Salut Redacció Infocamp
Dimecres, 08 Gener 2020 09:30

Aquest dimarts es va presentar la 7a Marató de Donants de Sang de Catalunya, organitzada pel Banc de Sang i Teixits, que se celebrarà del 10 al 17 de gener i que ha engegat amb la presentació d’una nova cançó del cantant de trap Lildami, que hi posa la banda sonora i la posada en marxa d’un nou canal de Whatsapp, sota el nom de 'Whatsang'.

L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha destacat la importància d’aquest acte com “una gran demostració de solidaritat, que des de Tarragona es compleix dues vegades l’any, ara i durant la Festa Major de Santa Tecla, on aquest 2019 vam batre el record de 762 donacions en un sol dia”.

Per la seva banda, el director del Banc de Sang a Tarragona, Albert Soley, ha volgut donar les gràcies “a les principals institucions de la ciutat i a les associacions de donants, de receptors, així com també Creu Roja que amb el seu voluntariat fan possible aquest esdeveniment”.

Objectiu: remuntar les donacions després de les vacances de Nadal

Durant aquests dies es podrà donar sang als principals hospitals catalans i els dies 10 i 11 de gener a una gran carpa de donació a la Plaça Catalunya de Barcelona, on també hi haurà dos autobusos per a rebre a més donants. A més, durant la Marató s’organitzen una quarantena de campanyes de donació a diferents pobles i ciutats, com les que es faran als ajuntaments de Tarragona i Girona.

Des del web maratodonants.cat els donants es poden apuntar per donar sang aquests dies a Plaça Catalunya i als principals hospitals. Apuntar-se no és imprescindible, només una manera de facilitar la donació i fer un recordatori per correu electrònic el dia abans als donants.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: