Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Ricomà apel·la a la solidaritat dels tarragonins i tarragonines per participar en la Marató de Sang

Des del Banc de Sang alerten que “després de festes és quan les reserves de sang baixen més i cal que la gent participi”

L'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, -a l'esquerra de la imatge-, amb representants del Banc de Sang i de la Regió Sanitària del Camp de Tarragona L'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, -a l'esquerra de la imatge-, amb representants del Banc de Sang i de la Regió Sanitària del Camp de Tarragona MAURI
Salut Redacció Infocamp
Divendres, 10 Gener 2020 12:07

L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha instat avui a la ciutadania de Tarragona a participar en la 7a Marató de Donants de Sang de Catalunya, que organitza el Banc de Sang i Teixits i se celebra des d'avui fins al 17 de gener. Ricomà ha destacat la importància d’aquest acte, ja que “cal que es demostri la solidaritat de la gent de Tarragona, que sempre ha batut rècords en la donació de sang”.

Per la seva part, el gerent de la Regió Sanitària del Camp de Tarragona, Ramon Descarrega, ha assenyalat que “aquesta acció solidària de donar sang també és una forma de fer salut”.

Finalment, el director del Banc de Sang a Tarragona, Albert Soley, ha explicat que “justament després de festes és quan les reserves de sang baixen més i cal que la gent participi” per revertir aquesta situació.

Aquest matí, s'ha habilitat, de les 10 a les 14h, un punt de donació de sang al Lateral de la sala d'actes de l'Ajuntament de Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: